STANOJEVIĆ PRED DERBI Zvezda je tim za Ligu šampiona, uplašio sam se da će on suditi

12:43 | 22-09-2024

Fudbal 0

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević govorio je na konferenciji za medije o predstojećem "večitom derbiju"

foto

Partizan će dočekati Crvenu zvezdu u ponedeljak, a meč počinje u 19 časova. 

- Fokusirani smo maksimalno. Probali smo određene varijante juče, danas ćemo nešto drugo da probamo, pa ću odlučiti ko će igrati. Sve ove probleme što smo imali... Mislim da su igrači fokusirani i da ulazimo spremni u utakmicu - rekao je Stanojević i dodao:

- Znamo svi šta je derbi, jasno nam je svima to. Razmišljamo samo o utakmici. Činjenica je da pobeda okreće u tvoju korist sve.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Oba kluba u meč ulaze u nepovoljnom trenutku.

- Ne znam sad o Zvezdi. Ne bih dalje. Za nas, kada izgubite utakmicu, igrate nerešeno, to je nepovoljan trenutak. To je činjenica. Ne znam šta bih dodao na to - nastavio je Stanojević.

Posle povrede Ognjena Mimovića, Zvezda u Humsku dolazi bez desnog beka.

- Zavisi kako će oni igrati. Mi moramo prvo sebe da rešimo. Da donesemo nešto naše. Ima tu hiljadu pitanja. Dosta situacija i dosta kombinacija ima kod njih, ne bismo se previše opterećivali.

Gledao je meč Zvezde i Benfike u Ligi šampiona.

- Pratio sam utakmicu. Odgledao je više puta, kao i ostale Zvezdine utakmice. Drugačije su slabosti u Ligi šampiona i domaćem prvenstvu. Naravno da znamo njihove mane i prednosti. Liga šampiona je ipak drugi nivo kako bismo mogli da sudimo.

Za kraj, prokomentarisao je izbor Novaka Simovića za glavnog arbitra.

- Čuveno nemamo šta da komentarišemo. Imali smo negativno iskustvo sa sudijom iz Lovćenca. Nemam šta da kažem. Znate šta, kada imate ovakve situacije nadam se da nije potrebno da pred ovakvu utakmicu pričamo o sudijama. Do sada derbije koje sam igrao, između ostalih i on je sudio, bili su dobri. Sa strane sudija. Sećam se poslednjih nekih derbija koji su bili strašni. Pribojavao sam se da opet ne bude isti sudija. Mislim na njega (Pavle Ilić, prim.aut.) da ne pričamo o imenima. Nije već dugo sudio derbi. Zabrinuo sam se da će možda on suditi. Ovaj sudija iz Lovćenca je internacionalni. Imao sam negativna i pozitivna iskustva. Očekujem korektno suđenje - zaključio je Stanojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading