KO ĆE NA MEGDAN "NEROAZURIMA"? Ovo je startnih 11 Zvezde protiv Intera, Milojević spremio iznenađenja

07:30 | 01-10-2024

Fudbal 0

Povrede Mirka Ivanića, te Omrija Glazera naterale su ga da promeni zamisli koje je prvobitno imao, pa će tako doći do određenih rokada u startnih 11 crveno-belog tima.

Vladan Milojević

 

Nakon poraza u prvom kolu od Benfike na "Marakani", šampion Srbije je pred novim izazovom u Ligi šampiona. Po prvi put ove sezone crveno-beli će biti gosti i to Interu na stadionu "Đuzepe Meaca".

Dva nekadašnja šampiona Evrope ukrstiće koplja po treći put u istoriji, a trener Zvezde Vladan Milojević suočio se sa određenim problemima kada je u pitanju sastavljanje tima.

Povrede Mirka Ivanića, te Omrija Glazera naterale su ga da promeni zamisli koje je prvobitno imao, pa će tako doći do određenih rokada u startnih 11 crveno-belog tima.

Vladan Milojević Alo/ Marko Metlaš
 

Do ponedeljka je bilo očekivano je da Marko Ilić zauzme mesto Omri Glazera koji se lakše povredio, ali je nakon konferencije Vladana Milojevića i odluke da ga uopšte i povede na put, postalo jasno da računa na njega te da bi on trebalo da zauzme mesto među 11 igrača.

Jasno je i da Ognjen Mimović neće skoro nazad na teren, pa će tako njegovo mesto morati da pokrije Vanja Drkušić. Reprezentativac Slovenije postigao je prvenac protiv Železničara iz Pančeva i sigurno da je motivisan pred duel sa Italijanima. Njemu će društvo praviti sada već standarni Seol, Uroš Spajić i Naser Điga.

Miloje Marko Metlaš
 

Izostanak Mirka Ivanića neće biti lako nadomestiti, ali će dirigentska palica biti dodeljena Timiju Maksu Elšniku koji će biti zadužen za kreaciju, dok će iza njega delovati Rade Krunić i Dalsio. Bivši igrač APOEL-a je defanzivniji od Luke Ilića pa je baš zato očekivano da Milojević njemu ukaže prednost.

Ispred njih nema iznenađenja, pa će tako Silas i Piter Olajinka pokušati da budu pretnja po bokovima, ali i ispomoć najisturenijim Šefinu Endiajeu koji je namestio nišanse sprave protiv Partizana i spreman je za još jedan veliki meč.

Evo kako bi trebalo da izgleda startnih 11 Zvezde u Milanu:

Glazer - Seol, Spajić, Điga, Drkušić - Krunić, Dalsio, Elšnik - Olajinka, Silas - Endiaje

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading