ČUDESNI DUŠAN VLAHOVIĆ DONEO POBEDU JUVENTUSU Šokantni porazi Reala i Bajerna, Dinamo ispustio 2:0!

23:28 | 02-10-2024

Fudbal 0

Spektakularno veče u Ligi šampiona

dušan vlahović

Fudbaleri Juventusa pobedili su Lajpcig sa 3:2 u drugom kolu Lige šampiona.

Heroj pobede torinskog tima bio je Dušan Vlahović, koji je postigao dva fenomenalna gola. Lajpcig je poveo preko Benjamina Šeška u 31. minutu, da bi potom srpski napadač izjednačio u 50. U međuvremenu je gostujući tim ostao sa igračem manje pošto je Di Gregorio zaradio isključenje. 

Lajpcig je u 65. minutu ponovo došao do prednosti i ponovo je Šeško bio strelac, ovoga puta iz penala. Samo osam minuta kasnije je Vlahović postigao spektakularan gol i tako po drugi put doneo izjednačenje svom timu. Potpuni preokret Juventusa je upotpunio Konseisao u 83. minutu.

Real Madrid je doživeo neočekivan poraz na gostovanju Lilu. Domaći tim je slavio sa 1:0, a jedini gol je postigao Džonatan Dejvid u završnici prvog poluvremena.

Još jedno veliko iznenađenje se desilo u Birmingemu, gde je Aston Vila pobedila Bajern minimalnim rezultatom, a pobedu engleskom timu je doneo Džon Duran u 79. minutu.

Na "Maksimiru" je zagrebački Dinamo bio veoma blizu prve pobede ove sezone u elitniom takmičenju. Šampion Hrvatske je vodio protiv Monaka sa 2:0 do 74. minuta golovima Sučića i Baturine, ali su gosti uspeli za 15 minuta da dođu do izjednačenja Salisua i Zakarije iz penala i tako su izbegli poraz.

Benfika je u Lisabonu deklasirala Atletiko Madrid i tako je stigla do druge pobede, nakon trijumfa nad Crvenom zvezdom. Strelci za domaći tim su bili Akturkoglu, Di Marija, Ba i Kokču.

Liverpul je na "Enfildu" zadržao maksimalan učinak pobedivši Bolonju sa 2:0. Strelci za tim Arnea Slota su bili Mekalister u 11. i Salah u 75. minutu.

Briž je došao do pobede na gostovanju Šturmu rezultatom 1:0, a jedini gol je postigao Colis u 23. minutu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading