ALBANCI IZNENADILI U LIGI NACIJA Azerbejdžan posustao tek sa igračem manje protiv Slovačke

20:25 | 14-10-2024

Fudbal 0

Ovog ponedeljka u Ligi nacija su od 18 časova odigrane samo dve utakmice, a po tri boda osvojile su reprezentacije Albanije i Slovačke, koje su u gostima došle do pobeda

Albanija

Fudbalska reprezentacija Albanije napravila je veliko iznenađenje, pošto je u utakmici četvrtog kola Grupe 1 "B" divizije Lige nacija savladala Gruziju u gostima rezultatom 1:0.

Jedini pogodak na meču viđen je u 48. minutu, kada je mrežu domaćeg tima zatresao Kristjan Aslani. Fudbaler Intera je to učinio nakon što mu je Indrit Tuci asistirao.

SRBIN ČINI ČUDA Ivan Jovanović nastavio da piše čuda sa Grčkom, "heleni" 4/4 u Ligi nacija

Nakon ove utakmice, Gruzija i Albanija imaju po šest bodova, koliko ima i Češka, koja će u kasnijem terminu u poljskom Vroclavu gostovati Ukrajini, koja je za sada sakupila tri poena.

U isto vreme kada je igran meč u Tbilisiju, u Bakuu su se sastali Azerbejdžan i Slovačka, a gosti su slavili rezultatom 3:1.

Posle ovog duela, Azerbejdžan je ostao zakucan za dno tabele Grupe 1 "C" divizije Lige nacija, bez ijednog boda, dok je Slovačka prva sa 10. Ipak, priliku da se izjednače sa Slovacima imaće Švedska, koja ima sedam poena i nešto kasnije gostuje Estoniji, koja je sakupila tri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading