DA LI JE SIGURNO TO HTEO DA KAŽE? Nekada velika fudbalska zvezda iznenadila izjavom: Murinjo i ja smo bili kao dečko i devojka

06:00 | 17-10-2024

Fudbal 0

Talentovani vezista kroz karijeru je umeo da ima prevelike oscilacije u izdanjima na terenu, što je bio slučaj i tokom boravka u Mančester junajtedu, gde se vratio na poziv Žozea Murinja.

Pogbu čeka duga pauza

 

Pogba je u razgovoru za Dejli mejl govorio o doping skandalu i svemu što ide uz to, poput toga da ga ljudi tretiraju kao nekoga ko koristi droge, ali da je naučio da se nosi sa tim i da je generalno “novi čovek”.

Talentovani vezista kroz karijeru je umeo da ima prevelike oscilacije u izdanjima na terenu, što je bio slučaj i tokom boravka u Mančester junajtedu, gde se vratio na poziv Žozea Murinja.

“Naš odnos je bio poput dečka i devojke, stalno smo se svađali i mirili. Sjajno je počelo, on je bio jedan od razloga zašto sam se vratio u Mančester jer sam prethodno razgovarao s njim i ubedio me da se vratim - rekao je Pogba.

Idiličan odnos imao je i tamnu stranu na Old Trafordu.

- Ne znam zašto se to pretvorilo u noćnu moru i svađanje. Ja nisam pokretao svađu. Nismo se slagali, što se ponekad dešava kod menadžera i igrača”, rekao je Pogba i dodao:

- Imam puno poštovanje prema njemu. Ako ga vidim sutra, zagrliću ga! Ali jednog dana ćemo morati da sednemo zajedno i razgovaramo o tome.

Murinjoje napustio Junajted u decembru 2018. godine posle čega je Portugalca zamenio Ole Gunar Solskjaer.

- Reći ću vam nešto što nikada nikome nisam rekao. One godine kada je Žoze otišao i došao Ole, to je bila moja najbolja sezona u Junajtedu, ali posle poslednje utakmice rekao sam Edu Vudvordu da mislim da je to moja poslednja godina i da želim da odem. Tada sam imao 27 godina, nije išlo kako sam želeo. Dao sam sve od sebe, ali nisam video da klub ide naviše - kazao je Pogba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading