MILOJEVIĆ O "ČARIMA REPREZENTATIVNE PAUZE" Seol i Šerif putuju po devet sati, Dalsio nam tek sinoć došao

11:33 | 19-10-2024

Fudbal 0

Trener Zvezde se suočava sa brojnim problemima.

Vladan Milojević

Razloga za osmeh je imao Vladan Milojević posle ubedljive pobede Crvene zvezde nad Radničkim iz Niša (5:1), ali nije tako sve ružičasto u taboru aktuelnog šampiona Srbije.

Konkretno, kadrovska situacija ponajviše izazvana reprezentativnom pauzom koja je iza nas. Imala je Zvezda brojne igrače koji su igrali u dalekoj Aziji i Africi.

Baš su to "čari" o kojima je govorio Vladan Milojević.

- Imali smo dosta igrača koji su tek juče došli sa reprezentativne pauze i nismo hteli da rizikujemo. Opredelili smo se za sastav koji je u svakom slučaju respektabilan i dodao:

- Za meč protiv IMT-a u Loznici sam odmorio reprezentativce, znao sam da će igrati za matične selekcije. Imali su dve utakmice, plus dugačka putovanja, a imamo dosta fudbalera sa afričkog kontinenta. Dalsio se tek noćas vratio, Šerif je putovao devet sati, takođe i Seol. Ja sam tu nemoćan, naravno, igraju za reprezentacije, mi treniramo sa drugom grupom koja je tu. Vrlo je teško, ne možemo da se pripremamo, ostaće nam možda dva treninga da se uigramo za Monako, ali to je to. Drugačije ne može.

Sledi Zvezdi vrlo teško gostovanje Monaku u Ligi šampiona.

- Još jedno teško gostovanje, ali ono što mi je bitnije je da se odmorimo i da vidim na koga možemo da računamo za tu utakmicu. To mi je trenutno veća briga od utakmice. Ne treba mnogo pričati o Monaku. Snažna, dinamična ekipa, nisu džabe prvi u Francuskoj - predočio je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading