SVE JE JASNO I OTKRIVENO Evo zašto je Milka Forcan ušla u Partizan

17:11 | 23-10-2024

Fudbal 0

Oglasila se i ugledna srpska preduzetnica.

ata

Ušli su potpuno novi ljudi u Partizan. Od Rasima Ljajića preko Danka Lazovića i Predraga Mijatovića do - Milke Forcan.

Mnogi su se pitali zašto je uspešna srpska preduzetnica odlučila da se pridruži crno-belim timu za spašavanje posrnulog giganta.

Dilemu je rešila sama Forcan koja je sve javno obelodanila.

- Zato što volim Partizan! Zato što sam rasla uz pesmu: “dok Partizan bitke bije”! Zato što poštujem stotine hiljade vernih navijača Partizana koji čekaju da im se klub vrati na staze stare slave što Partizan i navijači zaslužuju! Zato što posle dva duža razgovora sa Rasimom Ljajićem i izborom drugih saradnika i legendi verujem da ima iskrenu želju da pomogne i da je spreman da da sve od sebe kako bi popravio situaciju, a za to mu treba tim. Zato što je hrabrost izaći iz zone komfora i uhvatiti se velikih problema ako veruješ u ideju. Zato što sam sigurna da nije dobro ni za koga, osim možda nekih sramnih ličnih interesa, ni za našu zemlju, da se klub kao što je Partizan urušava. I na kraju, zato što je dovoljno intrigantno biti žensko u upravi (privremenoj) tradicionalno i gotovo isključivo muškog sporta da predstavlja veliki izazov. U skladu sa svojim mogućnostima i sposobnostima trudiću se da dam maksimalan doprinos.

Milka Forcan Foto: ATA Images
 

Za kraj je ona dodala:

- Završila bih rečima pesme: “crno beli, crno beli, ma gde bili na tabeli, nek vas hrabri nek vas jača, pesma vaših navijača!” Srećna zbog odluke navijača da prekinu bojkot, sve vas pozdravljam. Vidimo se u subotu na stadionu - zaključila je Forcan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading