PRVA REAKCIJA SAVA MILOŠEVIĆA POSLE POBEDE U HUMSKOJ Sigurno je da publika pomaže, momci dali preko maksimuma

18:20 | 26-10-2024

Fudbal 0

Trener Partizana Savo Milošević dao je svoj komentar posle pobede crno-belih nad ekipom Čukaričkog od 3:1

FK Partizan

Fudbalski stadion u Humskoj odavno nije video veću posetu na nekoj utakmici Superlige, kao što je to bila ona danas između Partizana i Čukaričkog. Preko 17.000 ljudi videlo je pobedu crno-belih od 3:1.

Naravno, odmah posle meča u razgovoru za TV Arena Sport, Savo Milošević imao je samo reči hvale o atmosferi, ali i o svojim igračima.

- Sigurno da pomaže publika naravno. Momci du dali i preko maksimuma. Mislim da smo igrali mnogo bolje nego u Pazaru, pokazali smo karakter. Uspeli smo sve da vratimo u svoju koristi. Navijači su faktor, ali i kartakter, za sve momcima veliko bravo - izjavio je Milošević. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

VELIKA IMENA U LOŽI HUMSKE Uspešni biznismeni, legende, ministar...

- Pa sigurno da pomaže publika i momci su dali preko maksimuma neki, što se tiče igre, pokazali smo karakter, odigrali bolje nego u Pazaru i morali smo jer je Čukarički bolja ekipa, morali smo da se vraćamo iz minusa, ali smo uspeli da preokrenemo u svoju korist. Navijači su jedan od faktora, ali i karakter je važan. Momcima jedno veliko bravo! - rekao je Milošević.

Vrlo brzo se obratio i trener Čukaričkog, Goran Stanić, koji je rekao da nema šta da zameri svojim momcima.

- Pa baš tako, ja bih se složio sa vama, publika ih je nosila, ali bih rekao da smo prvo poluvreme bili stvarno dobri, nemam šta da zamerim momcima. Dve greške smo napravili, posle smo primili treći gol. Sve čestitke Partizana, moraćemo ići dalje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading