OGLASIO SE OSTOJA MIJAILOVIĆ Predsednik KK Partizan bodrio fudbalere, a onda poslao moćnu poruku navijačima crno-belih (VIDEO)

18:42 | 26-10-2024

Fudbal 0

U Humskoj je bila fantastična atmosfera

metlas

Navijači Partizana konačno imaju razloga za zadovoljstvo. Meč sa Čukaričkim je obeležila fenomenalna atmosfera i ispunjene tribine stadiona u Humskoj. Mnoge poznate ličnosti su prisustvovale ovom spektaklu, a među njima je bio i predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović.

Tokom meča smo imali priliku da ga vidimo kako sedi u svečanoj loži pored Predraga Miajtovića, a nakon meča se oglasio na društvenim mrežama. Na snimku se vidi kako sa osmehom na licu pozdravlja funkcionere crno-belih i svoje prijatelje.

- Imao sam čast da prisustvujem početku nove ere našeg ⁦fudbalskog kluba Partizan. Čestitam navijačima i novim ljudima okupljenih ispred FK Partizana na velikoj pobedi! Ujedinjeni, idemo u nove pobede - napisao je Mijailović.

Partizan je pobedio Čukarički sa 3:1 i svi kojima je crno-bela boja u srcu se nadaju da je ovo najava boljih dana za klub iz Humske.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading