KAKVE VESTI ZA PIKSIJA Pored Vlahovića, vraćaju se još dva reprezentativca, nije ih bilo od Evropskog prvenstva

16:00 | 27-10-2024

Fudbal 0

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi trebalo bi u ponedeljak da saopšti širi spisak igrača za predstojeće mečeve Lige nacija, protiv Švajcarske i Danske, a na njemu bi moglo da se nađe nekoliko povratnika

Dragan Stojković Piksi

"Orlove" u novembru očekuju utakmice protiv Švajcarske i Danske u Ligi nacija, a kako saznaje Sportal, naš nacionalni tim bi te duele mogao da dočeka značajno ojačan. 

Direktor A selekcije Srbije Stevan Stojanović potvrdio je da će se u reprezentaciju vratiti Dušan Vlahović, a osim sa njim, selektor Stojković je obavio razgovore sa još trojicom asova koji imaju želju da ponovo obuku dres sa nacionalnim grbom.

ODLIČNE VESTI ZA SRBIJU Piksi među "orlove" vraća dobro poznato lice

Naime, Sergej Milinković-Savić, Nemanja Gudelj i Filip Mladenović su rekli selektoru da se dobro osećaju i da su raspoloženi za povratak u reprezentaciju, a sada je na Piksiju odluka da li će ih i uvrstiti na spisak.

Selektor Stojković će najverovatnije odlučiti da svu trojicu ponovo pozove u reprezentaciju, baš kao što je to slučaj i sa Vlahovićem, ali potvrda toga bi trebalo da se dogodi u ponedeljak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari(0)

Loading