MARAKANA JE TVRĐAVA KOJA SE PRETVARA U KAZAN Švajcarcima nije sve jedno pred dolazak u Beograd

11:09 | 03-10-2023

Fudbal 0

Švajcarski mediji najavili su duel svog kluba i Crvene zvezde na veoma interesantan način

Stadion Rajko Mitić
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće sutra od 21 Jang Bojs u okviru drugog kola Lige Šampuiona, a deluje da su švajcarci vrlo svesni gde dolaze. Švajcarski "Nau" pisao je o sutrašnjem duelu, a prisetio se i istorije kada su ova dva tima u pitanju.

-U poslednjih 48 utakmica, Crvena zvezda je pobedila 41 na svom terenu, a izgubila samo jednu. Poraz je doživela od Monaka prošle godine u Ligi Evrope (1:0). U tekućoj sezoni, igrala je na "Marakani" pet utakmica i svih pet dobila ukupnom gol razlikom 15:1. Stadion "Rajko Mitić" ima kapacitet nešto više od 50.000 i to je prava tvrđava koju vreli navijači pretvaraju u kazan.

BIĆEMO SVAKAKO ŠAMPIONI U Zvezdi su sigurni u jednu stvar, a spremni su to i da pokažu

-Znaju dobro navijači Jang bojsa, ali i igrači, šta ih čeka u Beogradu. Četiri puta su se "žuto-crni" sastali sa Zvezdom i nemaju nijednu pobedu. Jednom su u Beogradu odigrali 1:1, mada nisu prošli dalje, jer je u Bernu bilo 2:2, pa je zbog pravila gola u gostima Zvezda prošla dalje. U drugim kvalifikacijama u Beogradu je bilo 3:0-navodi ovaj portal.

Mnogo na "Marakani" žele prolaz dalje i ova utakmica im je maltene ključna. Nisu izabranici Baraka Bakara trenutno u dobroj formi. Deluju neuigrano, a u prilog tome ide i činjenica da su u proteklih mesec dana poraženi od Voždovca, Čukaričkog i Sitija, sve na strani. Za očekivati je da crveno-beli budu pravi sada kada je najpotrebnije, na svom stadionu, pred 50.000 navijača.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading