MEĐU NAJBOLJIMA U GRČKOM FUDBALU Bivši fudbaler Partizana i Zvezde blista

15:33 | 03-10-2023

Fudbal 0

Uz Ognjena Ožegovića, mreže u Grčkoj redovno tresu Andrija Živkvić (4 gola) i Kosta Aleksić (3 gola

Ognjen Ožegović
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Njegovim golom Kifisija je u nedelju odigrala nerešeno na "vrućem" gostovanju Arisu (1:1).

Ožegović je, čini se, pronašao pravu formu pa je od ove sezone u društvu najboljih grčkih klubova. Trenutno, Kifisija je na desetoj poziciji sa učinkom od jedne pobede, tri remija i tri poraza.

U svemu tome velikog udela ima upravo nekadašnji golgeter Zvezde, Partizana, Vojvodine i brojnih evropskih klubova.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ožegović je od ovog leta u Kifisiji, prethodno je igrao za Volos, a pre Grčke avanture bio je "preko puta" - u Turskoj. Manisa i Adana su mu bili klubovi u toj ligi.

Grčki mediji danas pišu o Ožegoviću kao najvažnijem adutu svog tima koji, očito, nema nameru da traje samo "jedno leto" među najboljim grčkim klubovima.

Sa tri gola nalazi se među najboljim strelcima u ligi, u vrhu su El Kabi (Olimpijakos) i Moron (Aris) sa pet pogodaka, drugi je Živković koji ima gol manje, dok su Ožegović i Aleksić u velikoj grupi igrača sa tri pogotoka do sada.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading