NAVIJAO SAM ZA ZVEZDU KAO DEČAK Junak Jang bojsa: Nadam se da ću jednog dana igrati za crveno-bele

00:05 | 05-10-2023

Fudbal 0

Filip Ugrinić je poreklom Srbin, iz Aleksandrovačke župe

Ugrinić pogodio na "Marakani"

Jedan od najboljih igrača Jang bojsa bio je Filip Ugrinić, momaak srpskih korena, koji je u 48. minutu doneo izjednačenje Švajcarcima.

Posle meča je izjavio kako je ostvario san igrajući na "Marakani".

- Teška utakmica na "Marakani", ovo je za mene bilo ostvarenje sna. Uživao sam u atmosferi, mislim da je ovo logičan rezultat. Pritisnuli su nas u finišu, bili smo previše pasivni, zaslužili su bod. Kako su mediji u Srbiji pisali o Zvezdi, tako su u Švajcarskoj pisali o nama. Važna utakmica, ali idemo dalje, mislim da će biti drugačije u Bernu - rekao je Ugrinić, a potom objasnio da je fudbalerima Jang bojsa bilo potrebno vreme da se adaptiraju na uslove igre i sjajnu atmosferu. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Razigrali smo se u finišu prvog poluvremena. Istina, imala je Zvezda šansu pred kraj. Trebalo nam je dvadesetak minuta da se naviknemo na atmosferu. Dobro smo ušli u drugo poluvreme, stvorili šanse i dali dva gola - objasnio je vezista Jang bojsa. 

"Marakana" je ponovo bila puna, a izabranike Baraka Bahara tokom svih 90 minuta nosili su navijači. Ostavilo je to utisak i na reprezentativca Švajcarske koji vuče korene sa Balkana. 

- Znali smo kakva nas atmosfera čeka, bila mi je čitava porodica ovde. Čuo sam kakva je "Marakana", ali nikada nisam bio tu. Navijao sam za Zvezdu kao dečak, ovo je specijalan momenat za mene - objasnio je Ugrinić. 

Priznao je strelac prvog gola za Jang Bojs da od malena navija za Crvenu zvezdu i da se nada da će jednom obući crveno-beli dres. 

- Pričao sam sa nekim momcima iz Zvezde, razmenio sam dres sa Kataijem, lepa uspomena. Voleo bih da jednom zaigram ovde, kao dete sam nosio dres Zvezde. Otac mi je veliki zvezdaš, svi drugovi i čitava porodica, bilo bi lepo - zaključio je Ugrinić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading