LIGA EVROPE Evo gde možete da pratiti važnu utakmicu TSC-a

09:41 | 05-10-2023

Fudbal 0

Fudbaleri TSC-a večeras od 18:45 časova dočekuju ekipu Olimipijakosa u utakmici drugog kola Lige Evrope

FK TSC
AP Photo/Kin Cheung

U prvom kolu fudbaleri TSC-a izgubili su na gostovanju od ekipe Vest Hema rezultatom 3:1.

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je pred utakmicu sa Olimpijakosom, da će njegov tim igrati u raznim formacijama da bi došao do pobede.

"Nadam se da utakmica protiv Olimpijakosa neće biti uspešna kao ove tri prethodne, već da će biti uspešnija. Ovo je istorijski uspeh. Kada uđete u grad svuda se zastave Lige Evrope, o tome se razgovara, zato u Lučanima izgubimo fokus, jer se razmišlja o ovoj utakmici. Nama je to čast, zadovoljstvo i obaveza da budemo na nivou. Ne bih o taktici, jer ovde ima grčkih kolega, igraćemo sve moguće formacije da probamo da pobedimo", istakao je Lazetić i dodao da grčka ekipa ima puno kvaliteta, prvenstveno u napadu.

"Ja moram da kažem, izdvajam samo Stevana Jovetića, to je bio moj omiljeni saigrač, jedan od omiljenih igrača sa ovog podneblja i jedan od najboljih ljudi iz sveta fudbala kojeg poznajem, na njega skrećem posebnu pažnju. Olimpijakos ima puno kvaliteta, pogledali smo sve njihove utakmice. Ako gledamo iskustvo, trofeje, mi tu ne treba da izlazimo na teren. Svaka utakmica nosi 11 na 11, iskustvo ne možemo da kupimo, mi ga sada skupljamo", zaključio je Lazetić.

Ovu utakmicu možete pratiti na kanalu Arena Premijum 1.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 
Tagovi:

Komentari(0)

Loading