KULTNA FOTOGRAFIJA KOJA ĆE SE PREPRIČAVATI Da li znate gde su Siniša Mihajlović, Dejan Stanković i zvezde Intera jele pljeskavicu u Beogradu? (FOTO)

07:00 | 06-10-2023

Fudbal 0

Kada su dobili svoje pljeskavice s lukom, Adrijano, Vijeri i Favali su ih za tili čas smazali. Kako su svedočili radnici iz tog kioska brze hrane, Brazilac i Italijani bili su potpuno oduševljeni pljeskavicama.

Siniša Mihajlović
EPA

Sreli se Siniša Mihajlović, Dejan Stanković, Adrijano, Krisijan Vijeri i Đuzepe Favali u Beogradu i otišli na kiosk na pljeskavicu. Ne, ovo što ste upravo pročitali nije vic već nešto što se stvarno desilo. Tog 24. septembra 2005. godine Srbija je bila domaćin Evropskog prvenstva u košarci, a baš tada su se igrala polufinala. Međutim, nešto sasvim drugo je zaokupiralo oči javnosti. Bio je to dolazak srpskih fudbalera u prestonicu zajedno sa poznatim saigračima iz Intera.

EMOTIVNA SCENA Sin legendarnog Siniše Mihajlovića prati Zvezdu na tribini nazvanoj po njegovom ocu

Kao sav "normalan svet" strpljivo su čekali u redu, dok su ostali ljudi u potpunom šoku gledali svetske fudbalske zvezde i pitali se da li sanjaju. Kada su dobili svoje pljeskavice s lukom, Adrijano, Vijeri i Favali su ih za tili čas smazali. Kako su svedočili radnici iz tog kioska brze hrane, Brazilac i Italijani bili su potpuno oduševljeni pljeskavicama.

Na Instagram stranici "Loš fotograf" pojavila se lokacija pomenutih fotografija, a u pitanju je nekadašnji restoran brze hrane Loki koji se tada nalazio na uglu Kralja Petra i Gospodar Jovanove.

Sada, pomenuti restoran nalazi se na drugoj adresi, ali je i dalje aktuelan i još uvek važi za kultno mesto u Beogradu, naročito kada su u pitanju noćni izlasci.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading