POSLE ISTORIJSKE BLAMAŽE Trener Dinama odlazi sa klupe Zagrepčana?

22:45 | 05-10-2023

Fudbal 0

Sergej Jakirović oseća se odgovornim za poraz hrvatskog kluba

FK Dinamo Zagreb
Printscreen

Fudbaleri Dinama iz Zagreba izgubili su od ekipe Balkanija u utakmici 2. kola Lige konferencija.

Golovima Krezijua u 44. i Hamidija u 83. minutu, Balkani su stigli do istorijskog trijumfa.

Nakon meča, trener zagrebačkog kluba Sergej Jakirović je istakao da je ovo njegov najteži poraz u karijeri i da ne zna da li će ostati trener Dinama.

- Čestitam Balkaniju na apsolutno zasluženoj pobedi. Oni su danas radili ono što sam ja hteo da mi radimo. Pokušali smo nešto sa izmenama, ali nije išlo. Izvinjavam se svim navijačima Dinama koji ovo ne zaslužuju. Ja snosim odgovornost za ovo, ali i igrači trebaju da se zapitaju šta rade jer ovo klub poput Dinama ne zaslužuje - rekao je strateg Dinama.

Istakao je da je jutro pametnije od večeri i da će doneti odluku kada prespava.

- Ne znam da li je za mene ovo zadnja utakmica. Doneću odluku kad prespavam jer smatram da sam i ja odgovoran za ovo. Najgore je kad govoriš da te neko buši, ali kad izađeš na teren, onda moraš da se zapitaš zašto se to događa. Ovo je za mene najteži poraz. Ovo nema veze s vezom, ovo je bruka. Nezamislivo je ovo za mene - rekao je razočarani Jakirović.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading