IMATE DOZVOLU, BEŽITE IZ IZRAELA Klub pustio strance, svi sportski događaji u zemlji otkazani

12:57 | 07-10-2023

Fudbal 0

Nemile scene koje imamo prilike da gledamo u Izraelu evidentno su se proširile na sve strane, pa tako i na sport

Izrael
EPA-EFE/HAITHAM IMAD

Stoga, odluka KK Hapoel Ber Ševa da dozvoli svim strancima da napuste državu nije ni malo iznenađujuća. 

Najmanje stotinu ljudi je ranjeno, a pet je izgubilo život u raketnom napadu koji je jutros izveden iz Pojasa Gaze na južni i centralni Izrael. 

Izraelci koji žive u južnom delu zemlje pozivaju vojsku da pošalje bezbednosne snage i kažu da je prošlo nekoliko sati bez vesti o spasavanju usred masovne infiltracije palestinskih terorista iz Gaze.

NAJTEŽE I NAJBOLNIJE VESTI OVOG JUTRA Oglasila se supruga Omrija Glazera, teška sitaucija u Izraelu, rat zaustavio sport

Stoga, čelnici košarkaškog kluba Hapoel Ber Ševa su zvanično prvi tim koji je dozvolio svojim stranim košarkašima da napuste državu usled ratnog stanja. 

Podsetimo, košarkaši Partizana u četvrtak uveče igrali su gostujuću utakmicu u Evroligi protiv Makabija iz Tel Aviva. Nešto više od 30-ak sati kasnije počeo je rat.


Ono što je najvažnije u ovom trenutku jeste da su košarkaši i kompletna delegacija Partizana uspeli da se bezbedno vrate za Srbiju, a ostaje pitanje da li će dalji tok dešavanja uticati i na naredne utakmice Makabija u Evroligi. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading