NAJTEŽE I NAJBOLNIJE VESTI OVOG JUTRA Oglasila se supruga Omrija Glazera, teška sitaucija u Izraelu, rat zaustavio sport

12:42 | 07-10-2023

Fudbal 0

Raketni napad napravio kolaps u Izraelu

Omri Glazer
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Palestinska grupa Hamas noćas je izvršila raketni napad na Izreal u pojasu Gaze. Broj žrtava još uvek nije poznat, a Izraelci su proglasili predratno stanje, dok je počela mobilizacija u čitavoj zemlji.  

Situacija polako izmiče kontroli, a budući da sve sluti na novi ratni sukob, sport je u ovom momentu u drugom planu. Vlasti u Izraelu odmah su uvele brojne mere, a među njima stoji i da su sve sportske aktivnosti u narednim danima odložene. 

Primera radi - košarkaši Partizana su pre samo dva dana gostovali Makabiju u Tel Avivu. Izraelski velikan trebao je za vikend da igra prvenstveni meč protiv Kajrat Atoma, ali je taj meč odložen zbog raketnog napada na Izrael. 

ZVEZDA IMA NAJBOLJEG GOLMANA U LIGI ŠAMPIONA Omri Glazer je zid, evo koliko odbrana je upisao protiv Jang bojsa

Prema poslednjim informacijama iz Izraela, najmanje 22 ljudi poginulo je u raketnom napadu Hamasa u pojasu Gaze. Tim povodom oglasio se i premijer Izraela - Benjamin Netanjahu.  

- U ratu smo i pobedićemo! Naš neprijatelj će platiti cenu za koju do sada nije znao - saopštio je premijer Izraela.  

Omri Glazer Printscreen
 

Supruga fudbalera Crvene zvezde - Omrija Glazera, Šira Morag oglasila se putem Instagrama i podelila poruku podrške svom narodu u Izraelu. Glazer je, inače, standardan reprezentativac izraelske reprezentacije. 

- Najteže i najbolnije vesti ovog jutra - napisala je izabranica Zvezdinog golmana.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading