IGRAČ DINAMO ZAGREBA U BEOGRADU Videli smo je u boksu Novaka Đokovića, sada leči hrvatskog napadača

10:49 | 08-10-2023

Fudbal 0

Poznato je da je u jednom momentu bila i u boksu Novaka Đokovića na Australijan Openu gde je najbolji teniser svih vremena imao problema sa povredom

Bruno Petković
EPA-EFE/Ronald Wittek

Kako javljaju Sportske novosti, Bruno Petković, napadač Dinama iz Zagreba, silno je motivisan da se ekspresno oporavi od povrede pre dužnosti u reprezentaciji Hrvatske, zbog toga je izabrao tretman kod beogradske doktorice Marijane Kovačević s nadom se da će napraviti čudo te manje oštećenje zadnje lože sanirati i pretvoriti u zdravi mišić.

Petković je već bio povređen da bi se "zakrpao" i izašao na derbi s Hajdukom kojeg je morao da napusti krajem prvog poluvremena. Dinamo je tada objavio da ga čeka pauza od nekih 20 dana, pa se postavlja pitanje da li će moći uopšte brzo da nastupi za nacionalnu selekciju. 

JOVELJIĆ PONOVO CEPA MREŽU Srbinov pogodak nedovoljan da Galaksi izbegne katastrofu (VIDEO)

Kako hrvatski mediji pišu, Marijana Kovačević je često predmet medijske pažnje, na proleće se govorilo kako je "preko noći" ozdravila Luku Modrića za polufinale Lige šampiona koji je bio kod nje u Beogradu. Sportisti očito imaju dobra iskustva jer je preporučuju jedni drugima.

Poznato je da je u jednom momentu bila i u boksu Novaka Đokovića na Australijan Openu gde je najbolji teniser svih vremena imao problema sa povredom. Mnogi tvrde da je ona bila ta koja je uspela da pripomogne u teškoj situaciji, da oporavi Novaka koji je nešto kasnije i osvojio 10. Grend slem u Melburnu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading