MOJA DECA SU BOSANCI I HERCEGOVCI Legendarni fudbaler je u braku sa prelepom Srpkinjom, a sada će imati priliku da poseti svekra i svekrvu

22:26 | 12-10-2023

Fudbal 0

Anri je već 15 godina sa prelepom Srpkinjom Andreom Rajačić, ćerkom slavnog hirurga Nebojše Rajačića, koja je rođena u Sarajevu 1986. godine, pa je na konferenciji za medije bio upitan baš za nju.

Tjeri Anri
EPA

Čuveni fudbaler, a sada trener omladinske reprezentacije Francuske, Tjeri Anri, stigao je sa svojim pulenima u Sarajevo gde će igrati protiv domaćina Bosne i Hercegovine.

Anri je već 15 godina sa prelepom Srpkinjom Andreom Rajačić, ćerkom slavnog hirurga Nebojše Rajačića, koja je rođena u Sarajevu 1986. godine, pa je na konferenciji za medije bio upitan baš za nju. Nije mu se previše pričalo na ovu temu, više je želeo da govori u fudbalu, ali je ipak popustio.

Tjeri Anri EPA
 

- Nećemo se puno baviti ovim pitanjem, ali znam zašto sve to zanima. Moja deca su i Bosanci i Hercegovci i Francuzi. Dolazio sam i pre u BiH, a i večeras najverovatnije treba da odem kod svekra i svekrve, ali želeo bih da ostanem na tome - rekao je Anri.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading