DOBRO JE BILO VIDETI IH INFERIORNE Selektor Engleske nakon devet golova u mreži Srbije

09:10 | 13-10-2023

Fudbal 0

Fudbalska U21 reprezentacija Srbije doživela je najubedljiviji poraz ikada u ovoj karegoriji od Engleske u Notingemu, 9:1

Li Karsli
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Selektor U21 reprezentacije Engleske Li Karsli nije mogao da ne bude zadovoljan prikazanim od svojim momaka, te im je čestitao i dodao da je Srbija bila inferiorna.

AGONIJA SRBIJE STALA U OVAJ GOL Bizarna situacija u kaznenom prostoru "orlića"

-Ne možete da priuštite sebi da protraćite toliki broj šansi, a oni (Srbija) su bili inferiorni. Dobro je videti tako nešto jer to mojim igračima pomaže da podignu samopouzdanje.

-Ponekad kada vidite rezultat, a niste gledali utakmicu, pomislite da je to bilo lagano, međutim nije tako delovalo, posebno ne posle gola minusa.

"Orlići" su poveli golom Lučića u 27. minutu, a onda je usledio potop. Engleska je aktuelni evropski šampion u kategoriji do 21 godine. a selektor njihove mlade reprezentacije kaže da su njegovi momci znali kako da se podignu posle zaostatka.

-Razgovarali smo o tome pre nekoliko dana, kako treba reagovati kad rezultat nije dobar? Biti u rezutatskom minusu a imati toliku kontrolu... Igračima svaka čast kako su odreagovali posle toga.

Kaže da nisu imali nameru da stanu onda kada su se vratili u meč.

-Osnove meča bile su zasnovane na tome da nadigrate svog protivnika. Važno je da ako želite da imate dugu karijeru i igrate za Englesku morate biti tehnički i fizički bolji od svog protivnika. Mi smo takvi bili na svakom delu terena. Kada smo videli da rezultat počinje da nam ide u korist, nismo stali.

 

 

Za sve sportske informacije, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading