OBRNI-OKRENI, KOD NAS SE CRNOGORCI UVEK PITAJU Urnebesna izjava Radeta Bogdanovića pred odlučujući meč Srbije

07:15 | 15-10-2023

Fudbal 0

Kao i uvek, u svom stilu

Bogdanović u svom stilu
Printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije novim porazom od Mađarske (2:1), zakomplikovala je sebi put na Evropsko prvenstvo. Ipak, ono što je najvažnije, "orlovi" drže sudbinu u svojim rukama i pobedom nad Crnom Gorom u Beogradu gotovo sigurno bi izvadili vizu za Euro 2024.

Najpopularniji srpski fudbalski analitičar Rade Bogdanović komentarisao je poraz od Mađarske u studiju RTS-a, a naglasio je da će Srbija sigurno pobediti Crnogorce.

- Obrni-okreni, ovde kod nas se Crnogorci uvek za sve pitaju. Šalu na stranu, ne treba da budemo previše zabrinuti, iako smo izgubili, zato što ćemo mi sledeću utakmicu da dobijemo, jer smo bolji od Crne Gore. Večeras su momci pokazali da hoće… Bilo je htenje, borbenost, želja. Naišli smo na rivala koji igra direktan fudbal, jednostavan fudbal. Preskaču igru, teško im možete ući na presing, dali su nam dva gola po strani jako indisponiranog večeras Terzića. Imamo puno problema u odbrani, loša nam je odbrana. Ali sve je na nama. Ja poštujem Stefana Savića, to je jedan od najboljih štopera u Evropi, ali ako mi treba da se bojimo Stevana Jovetića u 37. godini (Jovetić ima 33 godine, prim.aut.), onda i ne treba da idemo na EURO. Da je deset godina mlađi, onda bih rekao da ga trojica čuvaju. Crna Gora nema adute u Beogradu - rekao je Bogdanović.

Utakmica između Srbije i Crne Gore na programu je u utorak od 20.45 na stadionu Rajko Mitić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading