SENZACIJA U KVALIFIKACIJAMA ZA EURO Švajcarci strepe za plasman na prvenstvo Evrope, Belorusija šokirala Šaćirija i Džaku

20:30 | 15-10-2023

Fudbal 0

Neverovatan meč u Sent Galenu

Švajcarska
EPA-EFE/GIAN EHRENZELLER

Kakva ludnica je viđena u Sent Galenu u meču između Švajcarske i Belorusije koji je završen sa 3:3, gde je domaći tim važio za ogromnog favorita protiv otpisanih Belorusa, ali su na kraju maksimalno zakomplikovali sebi situaciju. 

Poveli su Švajcarci u 28. minutu golom Đerdana Šaćirija, i tada je malo ko pomislio da bi meč mogao da dobije neverovatnu dramu na kraju. 

Ali, Belorusi se nisu predavali, igrali su za svoju čast i uspeli su da šokiraju favorita. 

Ebong je u 61. minutu poravnao na 1:1, a osam minuta kasnije Poljakov je doneo totalni preokret i vođstvo gostima od 2:1. 

VELIČANSTVEN PRIJEM ČELNIKA FSS-A NA PUŠKAŠ ARENI Premijer Mađarske, Viktor Orban, ugostio delegaciju FSS-a na čelu sa Džajićem

Drama je za oko 20.000 navijača na stadionu postala horor u 84. minutu, kada je Antilevski iskoristio kontru, izmakao odbrani Švajcaraca i matirao Zomera. 

Tek nakon toga Švajcarci su se malo trgli, uspeli su da za kratko vreme postignu dva gola i na kraju da izjednače. 

Ali, to nije bilo dovoljno i nije bilo vremena za novi preokret i pobedu domaćina, koji su ovako značajno ugrozili svoje šanse za plasman na EURO koji je već bio viđen. 

Sada do kraja kvalifikacija imaju tri meča, od čega dva gostovanja direktnim konkurentima Izraelu i Rumuniji. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading