U BUGARSKOJ LJUTI NA SELEKTORA Krstajiću već pronađena zamena?

20:45 | 15-10-2023

Fudbal 0

Selektor Bugarske Mladen Krstajić, kako stvari stoje, broji poslednje dane na klupi nacionalnog tima naših komšija

Krstajiću se drma klupa
EPA-EFE/VASSIL DONEV

Ako je bilo neke nade da Krstajić produži svoj boravak na klupi, one su potonule nakon poraza od Litvanije na svom terenu u kvalifikacijama za Euro.

Bugarska još uvek nema pobedu u aktuelnom ciklusu, a preostala dva meča igra protiv Mađarske i Srbije. 

Otuda, lako se može desiti da Krstajić postane prvi selektor koji sa Bugarima nije zabeležio pobedu u kvalifikacijama za Euro još od 1960.

Javnost u Bugarskoj je, jasno, vrlo nezadovoljna, određeni krugovi glasno traže smenu bivšeg srpskog reprezentativca, koji je, očito, u bezizlaznoj situaciji. 

SENZACIJA U KVALIFIKACIJAMA ZA EURO Švajcarci strepe za plasman na prvenstvo Evrope, Belorusija šokirala Šaćirija i Džaku

Pojedini bugarski mediji pišu da bi naredna dva meča Bugare mogao da vodi aktuelni selektor mlade reprezentacije Aleksander Dimitrov, i sam veliki Krstajićev kritičar (više puta ga javno kritikovao).

On se nameće kao logično rešenje u ovom trenutku, pa bi se nakon završetka kvalifikacija videlo da li je on i opcija na duže staze.

Mlada reprezentacija Bugarske beleži daleko bolje rezultate nego seniori, nedavno je poražena od Nemačke 2:3, pa su i solidni rezultati Dimitrova njegov adut da postane Krstajićev naslednik. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading