PREOKRET Srbin dobio otkaz zbog Vladimira Putina, a evo što su Rusi sada uradili za njega

08:03 | 16-10-2023

Fudbal 0

Naš trener Vladimir Jovanović ostao je bez posla zbog načina na koji je čestitao rođendan Vladimiru Putinu

Vladimir Putin
Alexander Shcherbak, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Srpski futsal trener Vladimir Jovanović dobio otkaz u šampionu Estonije jer je na društvenim mrežama čestitao rođendan predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

Šta se sada dešava?

- Ne mogu da pričam o planovima jer sada cela Evropa zna o mom potezu i podršci Vladimiru Putinu, što nije dobro za moju karijeru. Ali, moram da kažem da je Rusija opet pokazala ko je srpski prijatelj. Predsednik Futsal saveza Ruske Federacije, Emil Alijev, me je pozvao, rekao je da je ruski narod veoma zahvalan za ono što sam uradio, da je ruski narod na mojoj strani i da će mi ruski narod pomoći da pronađem novi posao. On je razgovarao sa mnom juče ujutro, povezao me je sa predsednikom Torpeda iz Nižnjeg Novogoroda, gospodinom Nikolajom Hodovim, a on mi je rekao da će mi tokom nedelje dati neku ponudu - rekao je Jovanović.

Nastavio je u istom ritmu.

- U zapadnoj Evropi mislim da više nikada neću imati šanse da radim, zbog moje zahvalnosti Vladimiru Putinu. Naravno, bio bih srećan da radim u Rusiji, jer bi to doživeo kao veliku čast, ali ne bih da pričam o tome. Ako se to desi, desi se, nisam ništa radio zbog posla ili karijere, nego onako kako sam osećao. Očekivanja nemam, osoba sam koja je naučila da živi na pravi način, da kaže istinu, da živi u skladu sa ličnim mogućnostima, koja ne moli nikoga i ako dobra ponuda dođe, biću veoma srećan. Ali, ako se i ne dogovorimo, neću biti ljut ili nešto tako, jer znam da ljudi iz Rusije žele da mi pomognu - zaključio je Vladimir Jovanović.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading