ČEKA NAS MUKA, NEDELJA IZ NOĆNE MORE Hrvati kukaju kao nikada pre, Dalić i fudbaleri na stubu srama

11:51 | 16-10-2023

Fudbal 0

Hrvatski mediji osudili su poraz Hrvatske reprezentacije

Fudbal
Tanjug/Ap

Veliko iznenađenje dogodilo se sinoć kada je Vels pobedio Hrvatsku rezultatom 2:1 u kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo.

HRVATI U VELIKOM PROBLEMU Pred ispadanjem u kvalifikacijama, a u baražu ih čeka pakao

Ovo je drugi poraz Hrvata koji su tako zakomplikovali situaciju oko plasmana na Euro.

Katastrofalna igra Hrvatske glavna je tema u komšiluku. Hrvatski mediji su razapeli selektora Zlatka Dalića i fudbalere kao nikada ranije.

- Čeka nas muka. Ostali smo bez svega protiv drugorazrednih ekipa -jedan je od naslova na portalu "Večernjeg lista".

Ovaj portal prenosi izjavu bivšeg hrvatskog reprezentativca Igora Pamića koji je istakao da Hrvatska nema ni sa kim da napada ni sa kim da se brani.

- Znao sam da nećemo igrati bajno, da nećemo stvarati puno prilika, ali sa ovakvim protivnicima morali smo osvojiti nešto bodova. Bili smo sterilni u obe utakmice, bez ideje, kvalitativno vrlo slabo, bez igre u uskom prostoru, nemamo ni prekid - kaže razočarani Pamić i zaključuje:

- Sad nas čeka muka.

Ivan Perišić EPA
 

Poznati hrvatski portal "Index" podsetio je da je Hrvatska vezala dva poraza poslednji put pre deset godina i da je tada selektor momentalno smenjen.

- Hrvatska je poslednji put dva poraza u kvalifikacijama vezala pre tačno deset godina kada je pod vođstvom Igora Štimca poražena od Belgije i Škotske. Štimac je smenjen u avionu na putu prema Zagrebu - piše Indeks.

Isti portal je naveo kako je Dalić vukao pogrešne poteze protiv Turske i Velsa. Napravili su anketu u kojoj su pitali da li Dalić treba da napusti klupu Hrvatske, a rezultati ankete su 50-50.

- Hrvatska doživela drugi poraz u četiri dana. Direktan plasman na EURO je sve dalji - naslov je na Jutarnjem listu.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske EPA
 

- Debakl u Kardifu zaokružio je nedelju iz noćne more. To je katastrofalan pad u ponor, potonuće kakvo niko nije mogao da očekuje - piše, između ostalog, Jutarnji.

Portal "Net.hr" prenosi reakcije nezadovoljnih navijača, istakavši da je sve više onih koji misle da Zlatko Dalić treba da napusti klupu Hrvatske.

- Treba biti realan, igramo katastrofalno od Svetskog prvenstva 2018. Dalić zna da igra na rezultat, što je pokazao na SP i u Ligi nacija, ali igra pati već pet godina. Nešto mora da se menja, nove generacije moraju doći - konstatovao je jedan navijač.

Lošu igru "vatrenih" prokomentarisao je i portal "24.hr".

- Teški debakl Dalića i Vatrenih: Hrvatska opet bez glave i repa, selektor se mora dobro zamisliti - naslov je izveštaja sa meča u Velsu.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading