ZBOG RATA U IZRAELU ODLUČIO SE NA OVAJ POTEZ Barak Bahar je ovo uradio posle meča u Kruševcu

17:20 | 18-10-2023

Fudbal 0

Utakmica Trajal - Crvena zvezda u šesnestini finala Kupa bila je prilično zanimljiva, a po njenom završetku trener srpskog šampiona Barak Bahar rešio je da se ne obrati javnosti

Barak Bahar

Kao što dan ranije nije želeo da daje uobičajeni intervju kao najavu predstojećeg duela, zbog rata u Izraelu, tako nije želeo ni da javno analizira pobedu Zvezde nad Trajalom, u meču u kome je bilo i autogola, i promašenog penala, i majstorija novih nada crveno-belih.  

CRVENO-BELI KLINCI UBACILI U ŠESTU BRZINU Zvezda uspešno započela odbranu trofeja u Kupu Srbije, pogađali Šljivić, Mijatović i Knežević

Otišavši sa terena pravo u svlačionicu, Bahar se na to odlučio iz saosećanja sa  žrtvama u Izraelu, kojima je odao počast na poseban način tokom prethodnog Zvezdinog meča, u Kragujevcu. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Umesto njega,  o susretu sa Trajalom govorio je pomoćni trener crveno-belih, Boris Savić. 

- Kup je specifično takmičenje, dešavaju se brojna iznenađenja, a mi smo uspeli da na početku utakmice, da tako kažem, "na vreme", postignemo gol i igramo mirnije u nastavku. Posebno raduje ulazak mladih igrača sa klupe. Imali su jako dobar odnos prema dresu, a ono što još raduje, to je debi dva veoma mlada igrača, iz omladinske škole. Mislim da su oni budućnost Zvezde - rekao je Savić za TV Arena sport.

Osvrnuo se i na odsustvo 14 reprezentativaca:

-Imamo veoma veliki broj kvalitetnih igrača, koji zaslužuju da nose dres Crvene zvezde i mislim da su ovi momci danas to opravdali i da spremno ulazimo u nastavak takmičenja - zaključio je pomoćni trener crveno-belih.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading