CRVENO-BELI KLINCI UBACILI U ŠESTU BRZINU Zvezda uspešno započela odbranu trofeja u Kupu Srbije, pogađali Šljivić, Mijatović i Knežević

16:46 | 18-10-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Trajal u Kruševcu sa 6:0 u meču šesnaestine finala Kupa Srbije.

FK Crvena zvezda
Fk Crvena Zvezda

Teško da je moglo bolje nakon reprezentativne pauze i po navijače Crvene zvezde, trenera, ali i igrače šampiona Srbije. Goleada u Kruševcu i čak šest golova u mreži Trajala u režiji mladih snaga, a kada se na to doda i pogodak Šerifa Ndiajea koji je ušao u formu, zaista nije moglo bolje.

Crveno-beli su prošli u osminu finala takmičenja koje su osvajali u prethodne dve sezone i čiji trofej brana i ove godine. U napad na treću vezanu recku krenuli su i više nego dominantno.

Brzo je poklekla odbrana domaćih kada Spasojević pogodio sopstvenu mrežu. Držao se Trajal do 53. minuta i koliko toliko najavio dramu, ali je brzo sve rešeno u drugom poluvremenu.

FK Crvena zvezda Fk Crvena Zvezda
 

Bahar je dao šansu mladim igračima, a oni su mu odgovorili na odličan način. Prvo je Šerif Ndiaje nastavio golgetersku seriju ovog meseca, a onda je usledila plejada bisera crveno-belih. Jovan Šljivić je dva puta matirao čuvara mreže domaćih i upisao prvenac u seniorskoj konkurenciji u dresu Zvezde.

Isto je učinio i Filip Kneževića, a nagradio se i Jovan Mijatović.

Pre Zvezde plasman u osminu finala osigurala je ekipa Smedereva koja je eliminisla TSC posle penala i sada oni i crveno-beli na miru čekaju rasplet i potencijalne rivale u narednoj fazi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading