PRETE MI SMRĆU Jeziva ispovest doktora koji je prekinuo utakmicu, pojavio se i ključan video

08:26 | 23-10-2023

Fudbal 0

Tenzije dostižu vrhunac

FK Panatinaikos
Printscreen/X

Utakmica između Panatinaikosa i Olimpijakosa suspendovana je u nedelju uveče oko 22 časa.

DIKA STOJANOVIĆ OTVORENO O SVEMU Da li Piksi ostaje selektor i hoće li voditi "Orlove" na prvenstvu Evrope?

Razlog je bio što se igrač "zelenih" Hunkar požalio na probleme nakon što je petarda pala u njegovoj blizini nakon slavlja domaćih igrača.

Nakon toga na inicijativu Panatinaikosa, igrači se nisu vraćali na teren. Razlog je loše stanje povređenog igrača, a taj papir je potpisao i doktor "zelenih".

Taj doktor se nalazi na udaru i jedne i druge strane. Navijači Panatinaikosa dele njegovu sliku sa vlasnikom Olimpijakosa Evangelosom Marinakisom, dok navijači Olimpijakosa dele doktorovu sliku sa šalom PAO-a.

- Bio sam razočaran jer od trenutka kada je doktor kog nikada ranije nismo videli, kog ja lično nikada ranije nisam video, kaže: "Uradio sam mu testove u ušima, očima i klinička slika mu je dobra i zadovoljavajuća, mislim da bi meč trebalo da se nastavi" - počeo je Marinakis da objašnjava situaciju:

- Takođe, govorimo o igraču koji se zagrevao, nije igrao i mogao je 99 odsto da ne igra, jer je ovo pozicija na kojoj ne menjate levog beka osim ako nema povrede. Danas imam dva razloga da budem razočaran, i kao predsednik Olimpijakosa i kao predsednik Super lige. Opet vam kažem, to nas vraća unazad, to je loš presedan, koji je danas započeo Panatinaikos na stadionu Karaiskakis.  Tri sata koliko sam bio dole pokušavao sam na sve načine da nas smirim. Odjednom doktor kaže: "Gospodine Marinakis, evo dobijam poruke u kojima psuju moju majku i šalju mi preteće poruke kada je u pitanju život.

- Igračima Olimpijakosa sam rekao: "Momci, budite spremni da nastavimo utakmicu, dobro nam ide, dali smo gol i odatle verujem da ćemo dobiti meč, igraćemo čvrsto i ispravno i pobedićemo." I svi igrači su želeli , čak su i igrači Panatinaikosa želeli da nastave meč, jer su želela deca da uživaju, bio je to veliki derbi i kao što ste videli bio je derbi koji je imao faze i svi smo želeli da se ovaj derbi završi.

- Osim onoga što je sudija napisao u zapisniku da je Panatinaikos napustio meč, imali smo fotografije doktora kako od prvog trenutka nosi šal Panatinaikosa na terenu. Sada to pričamo, nema naših navijača, i nije bilo potrebe, nismo ništa rekli, a ja to govorim sada, u ovom trenutku, prvi put. Nisam to pokazao doktoru. Moramo da smirimo ljude, a još nešto vam pričamo i ovo ćete videti narednih dana, petarda o kojoj pričamo, bila je daleko od igrača koji su se zagrevali i bilo je bilo je mnogo igrača koji su se zagrevali i bilo je igrača koji su bili bliži od ovog broja tri iz Panatinaikosa. Ali rekao sam vam da nemaju svi istu osetljivost u ušima, to je realnost. Ali nemojte žuriti jer ima elemenata koji će nas prijatno iznenaditi.

U međuvremenu se pojavio i video snimak koji je možda ključan, jer se jasno vidi da petarda nije pala u blizini Huankara,

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading