MITAR JE FACA Dao tri gola, pa umesto o sebi, pričao o drugom Srbinu

10:04 | 24-10-2023

Fudbal 0

Aleksandar Mitrović je dao tri gola, ali... Naš napadač se posle meča poklonio drugom igraču

Mitrović dao gol
AP Photo/Darko Vojinovic

Ipak, posle meča nije želeo tolikoo svom individualnom dostignuću... 

- Golovi na početku drugog poluvremena su prelomili meč. Hvala navijačima koji su došli, nadam se da su uživali. Lično se osećam kao da godinama igram u Al Hilalu. Imam sjajan odnos sa saigračima i osećam se kao da sam deo velike porodice - rekao je Mitrović posle meča.

Na konferenciji za medije posle meča je prokomentarisao i zemljaka Sergeja Milinković Savića koji je posle Nejmarove povrede prekomandovan na poziciju polušpica i takođe se upisao u strelce. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Sergej može da igra na bilo kojoj poziciji! On je jako važan igrač za svaki tim. Kada je potpuno spreman, može mnogo toga da promeni na terenu.

Sergeja se dotakao i trener Žorž Žezus. 

- Mnogi ljudi misle da je Milinković Savić drugi napadač. Ali nije već ofanzivni vezista koji voli da se ubacuje pred gol što smo videli i večeras - rekao je Portugalac.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading