NE VEŽU ME LEPE USPOMENE ZA BEOGRAD Ovako je reagovao fudbaler Lajpciga na pitanje o Zvezdi

15:30 | 24-10-2023

Fudbal 0

Šlager je sa Rozeom bio deo čuvenog dvomeča između crveno-belih i Salcburga u plej-ofu za Ligu šampiona

Ksaver Šlager
EPA-EFE/FILIP SINGER

Austrijski reprezentativac i vezista Lajpciga, Ksaver Šlager, bio je na konferenciji za medije sa trenerom Markom Rozeom uoči utakmice Lige šampiona protiv Crvene zvezde u sredu od 21.00.

Roze je otkrio loše vesti po navijače Zvezde, a to je da je odmorio neke ključne igrače, poput upravo Šlagera, ali i Danija Olma, glavnog igrača svog tima, za koga je najavio mnogo veću ulogu.

Zanimljivo je da je Roze već imao bitan meč protiv Zvezde pre nekoliko godina, a to je bilo u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona na leto 2018. godine, kada je vodio Salcburg.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

OPŠTI HAOS U LAJPCIGU Nemačka policija ništa ne prepušta slučaju, konjica i helikopteri stižu, evo gde se okupljaju "delije"

Sa njim je tada bio i Šlager, kojeg je trenirao i u ovom austrijskom timu koji je pod upravom Red Bula.

Šlager se prisetio upravo i tih duela sa Zvezdom i istakao da ga ne vežu lepe uspomene.

- Ne vežu me lepe uspomene za Beograd. Već sam igrao protiv njih sa Salcburgom i tada smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Težak su protivnik, dolaze iz male lige, gde su posebno motivisani i živahni za ovakve mečeve. Ponekad morate ići i preko 100 odsto. Oni će doći sa mnogo energije i daće sve što mogu - rekao je Šlager.

Interesantno je da je junak tog dvomeča između Zvezde i Salcburga bio Miloš Degenek, koji je postigao gol za prolaz u Ligu šampiona, a upravo on je sada član Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading