GRADU BIKOVA JE POTREBAN TOREADOR Šta to Zvezdi može "dati krila", kako umiriti tinejdžera u pubertetu i ko to želi osvetu za jednu magičnu noć u Austriji?

06:55 | 25-10-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21.00 igraju jako težak meč trećeg kola grupne faze Lige šampiona.

Zvezda - Jang bojs

 

Prošao je Mančester siti i već viđeni poraz je upisan. Nakon toga na "Marakanu" je došao Jang Bojs, a već viđena pobeda postala je jedva izvojevan remi i ostanak u igri za treće mesto.

LEGENDARNI TRENER BEZ DLAKE NA JEZIKU Dragoslav Stepanović za Alo! o šansama Zvezde u Lajpcigu, zamerkama Baharu i Piksiju i stvarima kojima se posvetio Luka Jović

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Sada je došao red da fudbaleri Crvene zvezde izađu na teren "Red Bul" arene i suoče se sa još jednom "zverkom", prilično mladom, a ozbiljno jakom "zverkom".

Rival crveno-belih je ekipa Lajpciga koja je osnovana 2009. godine što će reći da je mlađa i od najmlađeg člana Zvezdinog tima. Pre samo 14 godina nastao je "hibrid", kako mnogi protivnici modernog fudbala vole da kažu.

Zvezda - Jang bojs AP Photo/Darko Vojinovic
 

Lajpcig je grad poznat po industriji, studentima, ali i po fudbalu. Međutim, u toj priči Red Bul Lajpcig tek treba da zauzme svoje mesto jer je Lokomotiva ekipa koja se izborila kroz istoriju da Lajpcig i fudbal mogu u istu rečenicu.

Nekadašnji šamponi Istočne Nemačke, finalisti Kupa UEFA, klub sa nekada velikim renomeom, sada je član četvrtog ranga i malo ko da ih uopšte i pominje, a baš ta Lokomotiva bila je simbol jednog grada kao što je Lajpcig.

Vremena se menjaju, a kako "para vrti gde burgija neće", tako je kompanija koja se bavi proizvodnjom energetskih pića stvorila "monstruma" koga se u fudbalskom svetu mnogi plaše.

FK Lajpcig EPA
 

Dobro, nije to baš monstrum, ali jeste tinejdžer u pubertetu, a svaki roditelj dobro zna koliko naporan može biti taj period za njihovo dete. Kroz taj period prolazi i Lajpcig. Nemački 14-godišnjak sa bubuljicama na licu prilično je napredan, mnogo napredniji od ostale dece i ne plaši se da uđe u koštac sa dosta starijim, pa čak ni sa onima koji iza sebe imaju evropske titule.

Crvena zvezda u Lajpcigu treba da bude strog roditelj, koji će da podvikne detetu kada treba i objasniti mu da stariji moraju da se poštuju.

To ne zvuči kao lak zadatak, ali uz dobru disciplinu i "prave reči" sve se postiže. To je ono što Zvezdi nedostaje od početka sezone. Možda je vreme da se to promeni.

Učitelj ovih nemačkog tinejdžera dobro pamti Zvezdu i Beograd. Željan je osvete za eliminaciju iz 2018. godine kada je jedna magična noć u Salzburgu vinula crveno-bele u istoriju, a Rozea I njegove momke ostavila bez već viđenog slavlja.

Možda bi Zvezda trebalo da popije energetski napitak i "dobije krila" kako bi prebrodila ovaj izazov i ne samo ovaj... Možda se taj eliksir spasa i povratka na pravi put krije baš u Lajpcigu, gradu "bikova" kojima je potreban matador.

LAJPCIG: Blasvič - Raum, Lukeba, Simakan, Klosterman - Šlager, Simons, Olmo - Openda, Šeško.


CRVENA ZVEZDA: Glazer - Rodić, Dragović, Degenek, S. Mitrović - Mijailović, Stamenić, Kanga, Ivanić, Olajinka - Ndiaje.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading