OČEKUJE NAS VELIKI SPEKTAKL U NEMAČKOJ Trener Lajpciga otkrio loše vesti za Zvezdu pred meč u Ligi šampiona

18:00 | 24-10-2023

Fudbal 0

Marko Roze ističe da su sem dva igrača svi spremni, a posebno je istakao Danija Olma, verovatno ključnog igrača i najavio njegovu veliku ulogu

Marko Roze
EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

Trener Lajpciga Marko Roze održao je konferenciju za medije pred meč Lige šampiona između njegovog tima i Crvene zvezde, koji je na programu u sredu od 21.00. 

Roze je istakao zadovoljstvo nakon pobede na gostovanju Darmštatu za vikend, gde je njegov tim slavio sa 3:1 i najavio da su svi igrači osim Orbana i Bišiabua spremni i u konkurenciji za tim.

Roze nije otkrio lepe vesti za navijače Zvezde, jer je najavio da će ključni igrač ekipe Dani Olmo imati mnogo veću ulogu na meču sa crveno-belima, pošto se oporavio od povrede i vratio se u tim.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NE VEŽU ME LEPE USPOMENE ZA BEOGRAD Ovako je reagovao fudbaler Lajpciga na pitanje o Zvezdi

- Utakmica sa Darmštatom je bila važna za nas. Uspeli smo da odmorimo Ksavera Šlagera i vratimo mu energiju koja mu je bila potrebna. Sa Duduom Hajdarom i Benijem Hendriksom, koji su drugi važni stubovi i mogli su da se uvežbaju. grači ulaze u ritam. Dani Olmo će takođe imati veću ulogu sutar nego protiv Darmštata. Svi igrači osim Vilija Orbana i El Čadaja Bišiabua su u igri.

Kada je upitan o Zvezdi i koliko poznaje rivala Roze kaže da je dobro upoznat sa kvalitetom crveno-belih i posebno je izdvojio tri igrača.

- Naravno da smo gledali protivnika, postoje odreženi principi kada se brane, određenu orijentaciju čovek na čoveka. Oni brane svoj gol svime što imaju. Međutim, donose i dosta snage u ofanzivi. Piter Olajinka, Šerif Endijaje, Hvang In-Beom donose veliku brzinu. Imaju jaku konkurenciju. Sutra nas čeka mnogo posla. Potrebno nam je strpljenje da donesemo prave odluke.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading