RAZBIĆEMO SRBIJU 5:0 Albanac preti Piksiju i "orlovima", sramno isprozivao našu reprezentaciju (FOTO)

10:24 | 25-10-2023

Fudbal 0

Šta priča ovaj čovek?

Piksi
AP Photo/Darko Vojinovic

Fudbalska reprezentacija Srbije je na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo, a naši momci su već dobili prenjte?!

I pored toga što još nisu zvanično na Euru, reprezentativci naše zemlje već su se suočili sa prvim pretnjama i ponižavanjem. Fudbalski reprezentativac Albanije Taulant Seferi, inače rođen u makedonskom Kumanovu, odlučio se da ničim izazvan udari po "orlovima".

Prvo je naglasio kako bi voleo da igra protiv Srbije na Evropskom prvenstvu, i pored toga što se na isto i dalje nije kvalifikovao mada ima realne šanse, ali se nije tu zaustavio već je izneo prilično hrabru prognozu.

 

 

- Želim Srbiju u našoj grupi na Evropskom prvenstvu da ih pobedimo kako treba. Verujem da možemo doći do čiste pobede i to rezultatom 3:0, 4:0 ili 5:0 - rekao je Seferi.

Seferi je napadač Vorskle iz Poltave (Ukrajina), a trenutno igra za Banijas u Emiratima. Prethodno je bio član Rabotničkog, Jang bojsa, Volena Vinterura, Ksamaksa, Tirane i Teute.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading