GDE PIŠE DA MORAMO DA POBEDIMO? Trener Lajpciga zagrmeo: Pa, Hvang trči 13 kilometara

10:41 | 26-10-2023

Fudbal 0

Nije bio oduševljen...

Marko Roze
EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

Trener Lajpciga Marko Roze nije bio oduševljen komentarima posle utakmice u kojoj je njegov tim bio bolji od Zvezde.

- Važno je da ostanemo gladni. Čuo sam da su na Daznu (striming platforma, prim.aut) opet pričali o utakmici koju Lajpcig mora da dobije. Tako nešto za mene ne postoji. To je izraz nepoštovanja prema protivniku - rekao je Roze.

Strateg Lajpciga je ocenio utakmicu iz svog ugla.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ono što nije bilo dobro je što smo previše lako gubili lopte u odbrani. Jednom ili dva puta smo imali i sreće, moramo bolje. Na ovom nivou moglo je da ispadne sasvim drugačije. Ali sve skupa, bili smo bolji tim u većem delu utakmice. Mogli smo da damo još dva, tri ili četiri gola... Dobili smo, preživeću. Sada idemo u Beograd, jedan od najvrelijih stadiona u Evropi i tome se unapred radujemo.

Roze je posebno nahvalio In Beom Hvanga.

- Izvanredan igrač koji trči 13 kilometara po utakmici. A mi onda pričamo o obaveznim pobedama. S kojim pravom? Unižavanjem protivnika samo podižemo visinu s koje možemo da padnemo - smatra Roze.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading