CELA PLANETA SE SMEJE DARVINU NUNJEZU Napadač Liverpula uradio nešto nemoguće, a nije mu prvi put (VIDEO)

13:36 | 27-10-2023

Fudbal 0

Napadač Liverpula Darvin Nunjes nalazi se u centru pažnje fudbalske javnosti posle nestvarnog promašaja protiv Tuluza u utakmici trećeg kola Lige Evrope

Darvin Nunjez
Printscreen

Redsi su ubedljivo slavili na Enfildu rezultatom 5:1. Urugvajac je bio strelac trećeg pogotka, ali ono što je uradio kasnije izazvalo je mnogo veću pažnju. Jer, onakav promašaj se ne viđa često. 

Darvin je u punom trku predriblao defanzivca Tuluza, pa zatim i golmana i ostalo mu je da loptu pošalje u praznu mrežu sa desetak metara. Umesto toga, Urugvajac je pogodio stativu. 

KOVAČEVIĆ ZAGRMEO I POSLAO JAKU PORUKU SVIMA Srbija je moja želja, molim UEFA da me puste da branim

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Odmah je pao na kolena i uhvatio se za glavu, ali sreća u nesreći za njega je to što se lopta od stative odbila do Rajana Gravenberha koji je potom postigao gol. 

Ipak, nije to spaslo Nunjesa da se nađe na udaru različitih komentara i postane predmet podsmeha. 

Naročito zato što mu to nije prvi put da promaši ono što se ne maši. Slično je uradio i u duelu sa ekipom Union Sen Žiloa u prošloj rundi Lige Evrope. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading