BEZ GOLA 40 DANA, GLADAN JE Vlahović se vraća u prvu postavu

11:20 | 28-10-2023

Fudbal 0

Srpski golgeter Dušan Vlahoviće biće danas prvi put u startnoj postavi kod Alegrija posle pauze koju mu je prouzrokovala povreda leđa

Dušan Vlahović
EPA

Vlahović nije igrao protiv Atlante i torina, protiv Lećea i Milana počeo je sa klupe, a u subotu protiv Verone će, konačno, predvoditi navalu "Bjankonera". 

Pre godinu i po dana Vlahović je debitovao za Juve upravo protiv dfanašnjeg rivala, kada je i postigao svoj prvi od 27 golova za klub od dolaska iz Fjorentine. 

 Sredinom prethodnog meseca poslednji put se našao u startnoj postavi, bio je to meč sa Lacijem, i tada je bio dvostruki strelac nakon čega je usledila pauza koja ga je usporila i u trci za "Kapokanonijerea".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

KAKAV ŠOK Vlahović se obrukao, svi su loptu videli u golu - a onda... (VIDEO)

-Vlahovićeva glad: 40 dana bez postignutog gola, vreme je da prekine post - ovim rečima list Gazeta delo sport najavljuje meč Juventusa i Verone sa fokusom na Dušanov povratak među startere.

Vlahović je ove sezone postigao četiri gola, sedam manje od lidera na listi strelaca Lautara Martinesa iz Intera.

U timu Juventusa protiv Verone trebalo bi da se nađe i Vlahovićev najbolji saradnik u navali Federiko Kijeza, koji je takođe propustio niz utakmica zbog povrede.

Obojica su sa klupe počela prethodni meč, derbi sa Milanom, obojica su i ušla u drugom poluvremenu, ali danas je za njih rezervisana glavna uloga. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading