NE ŽELE NIŠTA DA PREPUSTE SLUČAJU Zvezda se za IMT spremala na gostujućem terenu

11:40 | 28-10-2023

Fudbal 0

Jednom su se opekli, pa sad ništa ne prepuštaju slučaju

Crvena zvezda
AP Photo/Matthias Schrader

Fudbaleri Crvene zvezde trenirali su dva dana na stadionu Voždovca, kako bi se spremili za večerašnji (18.30) meč sa IMT-om.

Okliznula se Crvena zvezda ove sezone dva puta u Superligi, od toga jednom protiv "zmajeva" na popularnom "krovu". Taj stadion je specifičan po mnogo čemu, ali ono što je igračima posebno drugačije u odnosu na većinu superligaških terena je veštaćka trava. Lopta ide brže, ekipama je uglavnom malo teže da se snađu i ko izgubi - delimično i u tome traži alibi svog poraza. Utisak protiv Voždovca bio je da ni Crvena zvezda nije spremna za takvu podlogu (3:2), a kad je krenulo po zlu po crveno-bele, Barak Bahar jednostavno nije mogao da nađe rešenje da okrene rezultat u svoju korist.

PRAVILI SU MNOGIMA PROBLEME Barak Bahar oprezan pred gostovanje IMT-u

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Večeras će Crvena zvezda opet biti gost na krovu, gde i IMT sa Novog Beograda dočekuje svoje rivale kao domaćin. Srpski šampion poučen iskustvom od pre dva meseca, nije želeo ništa da prepušta slučaju, vež je od Voždovca tražio dozvolu da tamo trenira dva dana pre utakmice. Voždovčani su dozvolili, tako da je Zvezda od povratka iz Lajpciga trenirala isključivo na ovom stadionu.

Zvezdi je pobeda u večerašnjem okršaju jedino o čemu razmišlja. Vodeći Partizan beži joj sedam bodova, s tim da ima utakmicu više. Baharovi izabranici moraju da trijumfuju, kako bi uhvatili korak u borbi za titulu.  

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading