VEĆ JE POZNATO Belingem dobija veliko priznanje

14:20 | 29-10-2023

Fudbal 0

Nagrada "Golden boj" se dodeljuje od 2003. godine

Džud Belingem
AP Photo/Joan Monfort

Fudbaler Reala i engleski reprezentativac Džud Belingem dobiće nagradu "Golden boj", koja se dodeljuje najboljem mladom igraču u Evropi, prenosi španski sportski list Marka.

MOMAK ROĐEN ZA VELIKA DELE Belingem junak Reala u "El klasiku", gol Engleza u 92. minutu utišao Barselonu i lansirao "kraljeviće" na prvo mesto

Ovo priznanje dodeljuje se od 2003. godine, a prvi dobitnik bio je Holanđanin Rafael van der Vart. Svi nominovani fudbaleri moraju da imaju manje od 21. godine. Nagradu je uspostavio italijanski sportski list Tutosport.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

U izboru učestvuju novinari brojnih evropskih medija, a među njima su i Marka, Ekip, Bild, A Bola, Blik, Frans Fudbal, Mundo Deportivo, Ta Nea, Tajms... Španski mediji navode da je 95 odsto novinara glasalo da fudbaler Reala dobije nagradu "Golden boj".

Belingem će 10. novembra biti zvanično proglašen najboljim mladim fudbalerom na svetu, a nagradu će da primi četvrtog decembra. Nagradu "Golden boj" je prošle godine dobio fudbaler Barselone Gavi.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading