PIKSI, REAGUJ Nemci otimaju Srbima blago, ovaj biser ne smemo da ispustimo

15:30 | 29-10-2023

Fudbal 0

Aleksandar Pavlović, koji ima nemačko i srpsko državljanstvo, debitovao je za Bajern u pobedi svog tima nad Darmštadom 8:0

Aleksandar Pavlović
EPA/KIMIMASA MAYAMA

Njega je juče trener Tomas Tuhel uveo u 77. minutu pri rezultatu 7:0, tako da je ovaj vezista mogao bez pritiska da se dokaže.

BAJERN BROJAO DO OSAM Novajlija osetio moć šampiona, Kejn pogodio sa pola terena (VIDEO)

Na kraju je podelio impresije sa meča:

- Veoma sam srećan i ponosan, jer sam odigrao prvu utakmicu u Bundesligi na "Alijanc areni - napisao je Pavlović.

On je rođen u Minhenu, ali ima i srpske korene, tako da je pre nekoliko godina uzeo i srpsko državljanstvo.

Tada ga je Fudbalski savez Srbije zvao da igra za omladisnku selekciju, što se i dogodilo. Međutim, Pavlović je prošao sve mlađe kategorije Bajerna i za očekivati je da Nemci imaju velika očekivanja od njega.

Doskorašnji predsednik, a sada čovek koji u Savezu ima bitnu ulogu, Nenad Bjeković istakao je da postoji mreža skauta koja skautira potencijalne reprezentativce.

- Naravno da sam ispratio da je debitovao za Bajern i čestitam mu na tome. Nije mala stvar da sa 19 godina dođe do prvog tima jednog od najvećih klubova na svetu. Poznati su mi dobro njegovi kvaliteti, jer smo ga mi iz Saveza godinama pratili. Postoje ljudi čiji je konkretno to posao. Nadamo se da će Pavlović zaigrati za Srbiju - poručio je Bjeković.

On je istakao da bi Pavlović bio ogromno pojačanje u godinama koje dolaze, a Srbija će učiniti sve da ga pridobije.

- Nije to nikada lako, posebno kada za konkurenta imate neku drugu jaku reprezentaciju. Ipak, sve što bude do nas, učinićemo da ga ubedimo da izabere Srbiju umesto Nemačke. Već je igrao za omladinsku reprezentaciju, vuče korene odavde i verujem da će se opredeliti za našu zemlju - zaključio je Bjeković. 

I Bajern je čestitao Pavlovića na upisanim prvim minutima u seniorskom dresu Bajerna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Bayern (@fcbayern)

- Čestitamo na debiju u Budnesligi - stoji u opisu fotografije. 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading