BLICKRIG U HUMSKOJ Partizan u dva minuta overio 11. pobedu u nizu

20:26 | 29-10-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Partizana savladali su na svom terenu Voždovac rezultatom 3:0

FK Partizan
Alo/Marko Metlaš

Fudbaleri Partizana savladali su na svom terenu Voždovac rezultatom 3:0 i tako nastavili čvrsto da čuvaju vrh taberle Superlige Srbije.

Viđeno je jedno izjenačeno prvo poluvreme, pogotovo sam početak istog, gde je Voždovac jasno stavio do znanja da se neće braniti u Humskoj. Imao je inicijativu Voždovac, ali je polako počeo da je preuzima Partizan. Viđena je velika bitka na sredini terena, a fudbaleri Partizana nisu uspevali da probiju defanzivni bedem gostiju.

Drugo poluvreme počelo je, a i završilo se potpuno u znaku domaćina. Od starta su  crno-beli ušli jače i počeli da nižu šanse toliko da su ih imali više nego za celo prvo poluvreme. Led je probio Saldanja golom iz sjajne akcije Partizana u 54. minutu, a onda samo minut kasnije prednost je udvostručio Zahid, kada je Partizan u potpunosti uspeo da iskoristi inicijativu koju je imao od sredine prvog poluvremena.

FK Partizan Alo/Marko Metlaš
 

 

Konačan rezultat postavio je Saldanja sa penala i tako stavio "tačku na i". Partizan je tako obezbedio 11. pobedu za redom i nastavio trend bez primljenog gola.

Naime, golman Partizana poslednji gol je primio protiv Železničara u Pančevu sa penala, tako da Partizan sada broji 508 minuta bez primljenog gola.

U sledećem kolu Partizan će gostovati Novom Pazaru, dok će Voždovac dočekati Radnički iz Niša, a oba duela su na programu 5. novembra.

PARTIZAN-VOŽDOVAC (2:0)

Stadion: Stadion Partizana                                                                              Sudija: Ivan Stamenković

Partizan: Jovanović - Stojković, Ilić, Marković, Antić - Kanute, Belić - Zahid, Natho, Severina - Saldanja

Voždovac: Katić, Damjanović, Zečević, Đuričić, Matić, Flemings, Jočić, Vaščuk, Novevski, Nešković, Burmaz.

KRAJ- Ubedljiva pobeda Partizana nad Voždovcem 3:0 

84. minut- Udarac Vujanovića u okvir gola, međutim bez ugrožavanja Partizanovog golmana.

83. minut GOOOOL! Sa penala je precizan Saldanja, Partizan overava pobedu nad Voždovcem

83. minut Penal za Partizan! Filip Damjanović je u šesnaestercu Voždovca nagazio Saldanju koji je prvi stigao do lopte.

80. minut - U potpunosti je opao intenzitet igrača Voždovca iz prvog poluvremena. Teodorović je zaradio žuti karton.

69. minut- Kiša izmena na obe strane. Sa razlogom je morao da menja trener Voždovca Marko Savić tako da su na terenu. sada Teodorović, Vilka, Vujašinović i Mitrović, dok su van terena Burmaz, Vastsuk, Nešković i Flemings.

Sa druge strane trener Partizana Igor Duljaj sa terena povukao Kanutea i Natha, a uveo je Šćekića i Nemanju Nikolića.

67. minut- Ivan Stamenković se odlučio na VAR snimak zbog duela Svetozara Markovića i Vujanovića u kaznenom prostoru Partizana. Od penala za "zmajeve" nema ništa.

FK Partizan Alo/Marko Metlaš
 

 

55. minut- GOOOOOL! Prošao je minut od gola Severine, prednost udvostručava Zahid na asistenciju Natha! Partizan potpuno nadigrao Voždovac na startu drugog poluvremena.

54. minut -GOOOOL! Partizan koji ima inicijativu od početka drugog poluvremena, je konačno probio defanzivni zid gostiju, a za sve je zaslužan Severina koji je nadigrao igrača Voždovca, šutirao u dalji ugao i pogodio

48. minut- Partizan konkretniji ušao u drugo poluvreme.

46. minut- Prilika za Severinu u nastavku koji nije lepo zahvatio loptu i poslao je pored gola.

45.minut-Počelo je drugo poluvreme! Bez promena u sastavima ulazimo u drugi deo susreta

 

 

43. minut- Iz slobodnog udarca imao je priliku Natho koji je uputio centaršut nakon kojeg su igrači Partizana imali korner.

36.minut- Partizan ima problem da probije defanzivni bedem rivala, sa druge strane, dobro su trčali u kontru gosti međutim bez šuta na gol i realizacije.

28. minut- Lepa prilika za Partizan u kojoj se našao Saldanja, međutim našao se i u ofsajdu.

27.minut- Natho smatra da je fauliran u šesnastercu jer je uklizan od strane Matića, međutim, igrač Voždovca je prvi stigao na loptu, te se jedanaesterac nije ni razmatrao.

19. minut- Zapretio je Partizan preko Severine, međutim slab šut direktno u golmana gostiju.

16. minut-Odmah je uzvratio Natho posle kvalitetne akcije Partizana, međutim njegov šut završava preko gola.

15. minut- Zapretili su gosti preko Baščuka, šutem iz šesnaesterca koji je završio pored gola.

13. minut- Prva šansa za Partizan, Kristijan Belić se dobro kretao ispred gola gostiju, dodao precizan pas Saldanji čija lopta nije otišla u okvir gola, već su je igrači Voždovca izbacili u korner. Sa druge strane, Voždovac inicijativom jasno stavlja do znanja od početka da se neće samo braniti.

4. minut - Voždovac je imao prvu priliku iz slobodnog udarca. Burmaz je uputio slabiji šut pravo u golmana Jovanovića, bez šanse da ga ugrozi.

18:35- Počeo je meč na stadionu Partizana!

 

18:16-Klupe sa rezervnim igračima:

Partizan: Stevanović, Baždar, De Medina, Filipović, Nikolić, Petković, Saničanin, Šćekić, Šehović, Stjepanović, Trifunović

Voždovac: Bjelica, Antonijević, Bogdanović, Kojić, Lukić, Mitrović, Stoisavljević, Teodorović, Vilka, Vujanović, Đurđević

18:05-Marko Savić pred duel njegove ekipe sas Partizanom: "Partizan je ekipa koja je ubedljivo u najboljoj formi u celoj ligi, najkonstantniji su, uspeli su i da preokrenu neke duele što pokazuje da veruju u to što rade i da imaju dobru energiju. S druge strane, u poslednje vreme prikazali su dominaciju, protivnici nisu uspevali da im zaprete, nisu primili nijedan gol u poslednja četiri meča, ubedljivi su"

18:03- Igor Duljaj pred meč sa Voždovcem:  "Deset pobeda u nizu, to ništa ne znači. Rekordi su za atletiku, tamo se to gleda. U fudbalu sve ima svoj početak i kraj, tako da tome ne pridajem nikakvu važnost. Isto kao i pitanje jesenjeg prvaka. Šta to znači? Ja to nikada nisam vrednovao. Jedino što mi je bitno u ovom momentu je utakmica sa Voždovcem i ništa više od toga"

17:52- Dobar dan i dobrodošli na uživo prenos duela 13.kola Superlige Srbije između Partizana i Voždovca. Dešavanja sa stadiona Partizana pratite na našem "lajv blogu".

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading