RATNO STANJE U MARSEJU Ni policija nije mogla da spreči navijače da kamenuju autobus fudbalera Liona (VIDEO)

09:12 | 30-10-2023

Fudbal 0

Jezive scene u Francuskoj

navijači Marseja
Printscreen

Navijači Olimpika iz Marselja, obeležili su, u najgorem mogućem smislu, derbi sa Lionom pošto su neposredno pre meča kamenovali autobus gostiju. 

Naime, među navijačima dva kluba vlada velika netrpeljivost, a pristalice Marseja izazvale su velike incidente kada su demolirale autobus protivničkog tima.Najdeblji kraj izvukao je trener Liona, Fabio Groso, koji je sedeo do prozora, te je završio razbijene glave, sa obilnim krvarenjem. 

EMOTIVAN MOMENAT POSLE KIDNAPOVANJA RODITELJA Dijazova majka u zagrljaju najbližih, ali to nije kraj drame (VIDEO)

Naravno, meč dva tima nije ni odigran, a tokom noći objavljen je niz snimaka koji pokazuju svu navijačku brutalnost. Tako, pojavio se i snimak na kojem se vidi kako autobus dolazi ka "Veledromu", kao i napad. Ka vozilu su poletele kamenice i baklje, a na snimku se vidi da je autobus bio pod policijskom pratnjom. Organi reda su odmah reagovali, ali ni oni nisu uspeli da zaplaše i oteraju huligane i spreče ih u nameri da kamenicama razbiju vozilo protivničkog tima. 

Pogledajte kako je sve izgledalo na licu mesta: 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading