JEZIVE SCENE IZ FRANCUSKE Isplivao snimak napada huligana Marseja na autobus Liona, kamenje i baklje na sve strane (VIDEO)

08:14 | 30-10-2023

Fudbal 0

Među klubovima vlada velika netrpeljivost

huligani Marselja
Printscreen

Jezive scene viđene su u Francuskoj, gde su navijači Olimpika iz Marselja, pred derbi sa Lionom kamenovali autobus gostiju.

Naime, među navijačima dva kluba vlada velika netrpeljivost, a pristalice Marseja izazvale su velike incidente kada su demolirale autobus protivničkog tima.Najdeblji kraj izvukao je trener Liona, Fabio Groso, koji je sedeo do prozora, te je završio razbijene glave, sa obilnim krvarenjem.

EMOTIVAN MOMENAT POSLE KIDNAPOVANJA RODITELJA Dijazova majka u zagrljaju najbližih, ali to nije kraj drame (VIDEO)

Nekoliko sati posle incidenta, koji je izazvao i odlaganje meča, pojavio se i novi snimak na kojem se vidi kako je sve izgledalo. Slike sa ulica liče na "ratno stanje": Autobus je napadnut na ulasku u "Veledrom", a ka njemu je poletelo mnogo kamenica i baklji.

Čitava desna strana autobusa je završila razbijenih stakala, a pukom srećom niko nije teže povređen.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading