OGLASIO SE IZ BOLNICE Poznato stanje fudbalera koji je kolabirao na utakmici u Holandiji

11:36 | 30-10-2023

Fudbal 0

Oglasio se klub na društvenim mrežama

Bas Dost
Printscreen/Twitter

U nedelju je uplašio čitav stadion i fudbalske fanove širom sveta, ali je iste večeri klub uz fotografiju objavio da je sve u redu. Bas Dost se javio iz bolnice i poslao poruku svima koji su mu pružili podršku nakon što je kolabirao tokom utakmice AZ Alkmara i njegovog NEC Najmegena. 

- Dobro sam. Pomoć koju sam dfobio na terenu je bil fantastična. Trenutno sam u bolnici i osećam se dobro. Hvala svima na podršci - izjavio je fudbaler, a prenosi zvaničan Instagram nalog tima. 

Incident se dogodio u 90. minutu utakmice u kojoj je napadač golom i asistencijom svom timu doneo prednost od 2:1. Dost je pao na travnjak i počeo je da se trese, a ubrzo je utrčao medicinski tim kako bi mu ukazao pomoć. 

RATNO STANJE U MARSEJU Ni policija nije mogla da spreči navijače da kamenuju autobus fudbalera Liona (VIDEO)

Sudija je istog momenta prekinuo meč, nakon čega su igrači napravili štit kako bi lekari mogli nesmetano i u miru da ukažu pomoć Basu. On je potom na nosilima napustio teren. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading