OKAČIO KOPAČKE O KLIN Otišao u penziju jedan od najzaslužnijih fudbalera za legendarnu titulu Lestera u Premijer ligi

12:00 | 30-10-2023

Fudbal 0

Nije mu išlo nakon odlaska iz redova Lisica

Deni Drinkvoter
EPA-EFE/WILL OLIVER

Bivši igrač ekipe Lester sitija iz sezone 2015/16 kada je šokantno osvojena titula Deni Drinkvoter odlučio je da okači kopačke o klin sa 33 godine, objavljeno je u ponedeljak u jednom od podkasta.

Nije tokom poslednjih nekoliko godina uspevao igrač sredine terena da pronađe sebe na fudbalskoj mapi, prelazak u Čelsi je bio koban po njega, pa je odluka vrlo jasna i razumljiva. 

Deni je sa devet godina prve korake napravio u rodnom Mančesteru u redovima čuvenih Crvenih đavola, ali nikada nije zaigrao za prvi tim. 

OGLASIO SE IZ BOLNICE Poznato stanje fudbalera koji je kolabirao na utakmici u Holandiji

 

 

Nakon pozajmica u Hadersfildu, Kardifu, Votfordu i Barnsliju 2012. godine prešao je u Lester. U drugoj sezoni sa timom je izboren povratak u Premijer ligu, a u pomenutoj 2016. uz podršku Džejmija Vardija, Rijada Mareza, Engola Kantea i drugih na opšte zaprepašćenje osvojena i titula.

Čelsi je za njegove usluge 2017. dao 35 miliona funti i tu je krenuo njegov pad, koji je okončan nizom pozajmica u Barnli, ASton Vilu, Kasimpašu i Reding. Bez kluba je bio u proteklih godinu dana.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading