ŠOKANTNA ISPOVEST FUDBALERA ČUKARIČKOG Majka izvini: Skačem na loptu, a onda se budim u ambulantim kolima

13:20 | 30-10-2023

Fudbal 0

Sećam se da sam krenuo da udarim loptu glavom, a nakon toga sam se probudio u ambulantnim kolima, okružen doktorima, opisao je za Informer dramatično veče fudbaler Čukaričkog Vojin Serafimović (18)

Fudbal
Printscreen/Arenasport

Brđani su igrali meč 13. kola Superlige pritiv Vojvodine (2:2), kada je u 40. minutu mladi štoper želeo glavom da udari loptu, ali umesto toga sudario se sa protivničkim napadačem Normanom Kembelom i završio na zemlji. Usledila je ozbiljna drama, prvi mu je pritrčao saigrač Marko Docić i izvadio mu jezik iz usta, na teren je potrčala i njegova majka, želeći instiktivno da vidi kako joj je dete. Hitna pomoć ga je odvezla u Urgentni centar, dobio je pet kopči, a dan kasnije u izjavi za Informer opisao je šok koji je doživeo.

- Uh, kakvo veče. Sećam se utakmice do recimo milisekundu pre nego što sam se sudario sa protivničkim igračem. Naredno sećanje mi je - budim se u ambulantnim kolima, gledam oko sebe, pokušavam da shvatim gde sam, šta se desilo. Vidim doktore i moju mamu. Onda pogledam, vidim da sam u sredu i skontam da se nešto desilo na utakmici. Video sam posle na snimku da sam ja nešto pokušao da ustanem, ali to mi je sve jedna velika rupa - opisao je Serafimović. 

OGLASIO SE IZ BOLNICE Poznato stanje fudbalera koji je kolabirao na utakmici u Holandiji

Pokušao je da dočara šta mu je kroz glavu prolazilo momenat pre sudara, ali kaže da iz njegovog ugla to nije bila situacija koja je po bilo čemu bila specifična. 

- Nisam uopšte video da mi je Kembel tako blizu. Ja sam video loptu i išao sam na nju. Mislio sam da ću je udariti i idemo dalje. Nijednog trenutka nisam pomislio da ću se sa nekim sudariti. Kasnije sam gledao snimak šta se desilo. Vremenom mi se vratilo i sećanje, sad mogu da sklopim celu sliku - kaže mladi štoper. 

U urgentnom centru dobio je pet šavova i urađen mu je kompletan pregled glave, kojim je ustanovljeno da nema ozbiljnijih povreda, unutrašnjeg krvarenja i slično. 

- Odvezli su me u urgentni centar, gde su mi stavili pet kopči. Zatim su mi obmotali celu glavu, kao da mi se ne znam ni ja šta desilo. Uradili su mi skener i ultrazvuk, sve su pregledali, dobro sam, nemam nikakvo unutrašnje krvarenje. Usput su mi snimili i nogu, jer me je nešto bolela poslednjih dana, ali i to je u redu. Danas ću samo da pođem do Doma zdravlja, da me pregledaju i valjda će da mi skinu ovaj zavoj, a stave neku gazu - priča Serafimović. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading