DIJEGO, GDE GOD DA SI, SREĆAN ROĐENDAN Mesi se posle osme "Zlatne lopte" obratio Maradoni

23:15 | 30-10-2023

Fudbal 0

Emotivno veče u Parizu

Lionel Mesi
AP Photo/Michel Euler

Lionel Mesi je večeras ušao u istoriju, pošto je po osmi put proglašen za najboljeg igrača na svetu.

Argentinac je osvojio "Zlatnu loptu", a u svom govoru, između ostalog, prisetio se i svog idola - Dijega Armanda Maradone, koji je rođen baš na današnji dan. 

- Večeras želim da pomenem i Dijega. Ne postoji bolje mesto od ovog da obeležimo i njegov rođendan, sa toliko ljudi koji voli fudbal, baš kao što bi i on želeo. Gde god da si, Dijego, srećan rođendan. Ova nagrada je i za tebe - rekao je emotivni Mesi. 

On se zahvalio i svim svojim saigračima i trenerima iz reprezentacije. 

- Ova nagrada ide svima iz reprezentacije Argentine, svi su jednako zaslužni. Ovo je i nagrada za igrače, stručni štab i sve u Argentini. Nikada nisam mogao ni da zamislim ovakvu karijeru, blagosloven sam svime što se desilo i nije bilo lako ostvariti ovo sve - istakao je Mesi i dodao:

- Svih osam "Zlatnih lopti" su posebne za mene, ali najvažniji su kolektivni trofeji i priznanja. Ne znam kada ću se penzionisati, ali znam da želim da nastavim da igram fudbal dokle god budem mogao - naglasio je Mesi. 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading