BIVŠI TRENER PARTIZANA OPLEO PO MESIJU Ovo je farsa, Haland je trebalo da dobije "Zlatnu loptu"

15:39 | 31-10-2023

Fudbal 0

Legendarni Nemac Lotar Mateus smatra da je Lionel Mesi nezasluženo dobio Zlatnu loptu i da je ona morala da pripadne Erlingu Halandu

Lotar Mateus
Marko Metlaš

Mesi je pobedio najveće konkurente u vidu Halanda i Kilijana Mbapea, te osmi put u karijeri odneo nagradu za najboljeg igrača sveta. 

Izazvalo je to različite reakcije fudbalske javnosti. Dok su neki saglasni sa takvom odlukom Frans fudbala (novinari iz prvih 100 zemalja na FIFA listi glasaju), drugi misle drugačije. U tu grupu spada i Mateus. 

OSTAJE VERAN "KRALJEVIMA" Vinisijus ostaje u Realu do 2027. godine

- Haland je bio bolji od Mesija tokom čitave godine. Ova nagrada nije zaslužena i dokazuje da se Svetsko prvenstvo vrednuje više od svega drugog. Za mene, niko nije bio bolji od Halanda. On je bio najbolji u proteklih 12 meseci. Osvojio je važne trofeje sa Mančester Sitijem, postavljajući u tom procesu rekorde po broju postignutih golova. Iako sam uvek bio Mesijev fan, ovo je farsa - izjavio je nekadašnji trener Partizana, koji je 1990. osvojio Zlatnu loptu. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informcija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading