OVAJ ODGOVOR NIKO NIJE OČEKIVAO Duljaj upitan da li će biti dodatno motivisan igranjem na stadionu "Dragan Džajić"

16:52 | 31-10-2023

Fudbal 0

Trener crno-belih istakao je da stadion u Ubu zasluženo nosi ime po jednoj od legendi srpskog fudbala

Igor Duljaj
Printscreen

Fudbaleri Partizana odmeriće snage protiv Jedinstva iz Uba u utakmici šesnaestini finala Kupa Srbije.

NAJVAŽNIJE DA ZADRŽIMO OVAKVU ENERGIJU Bibras Natho obeležio vredan jubilej i nema nameru da stane

Utakmica je na programu 1. novembra od 13 časova, a trener Igor Duljaj, održao je konferenciju za medije na kojoj je rekao da će na teren izvesti najjači mogući sastav.

- Moram da vidim u kakvom su stanju igrači. U protokolu neće biti Aranđela Stojkovića i Kalulua zbog povreda. Izvešću najjači mogući sastav. Videću u kakvom su stanju fudbaleri. Uvek se nešto dogodi. Prošli put je Menig imao temperaturu, Severina je bio bolestan. Najjači sastav za koji budem verovao da može energetski da izvuče taj meč, izaći će na teren. Uveren sam da će Jedinstvo imati podršku lokalnog stanovništa, tako i treba, mada verujem da će biti i naših navijača. Jedinstvo ima ambiciju da uđe u viši rang. Imaće motiv da se pokaže protiv Partizana. Siguran sam da je moj tim ozbiljan i da se neće opustiti. Na treningu nema "ha ha hi hi". Imamo obavezu prema sebi, prema klubu i prema navijačima.

- Oni imaju igrači koji su mladi igrači reprezentacije Gane, imaju ambicije da uđu u veći rang, nema opuštanja, sigurno da će imati veliki motiv da se dokažu protiv Partizana. Ako uđemo opušteno, nemamo šta da tražimo - jasan je strateg crno-belih.

Duljaj je upitan da li će njegove igrače dodatno motivisati činjenica da igraju na stadionu Dragan Džajić, koji je nazvan po jednoj od najvećih legendi Crvene zvezde.

- I treba da se zove, jer je Dragan Džajić jedna od najvećih legendi, fudbal je fudbal, spaja ljude, biće nam veliko zadovoljstvo da igramo na stadionu koji nosi njegovo ime - poručio je Duljaj.

Duljaj je pozvao na oprez, jer je Partizan umeo da se oklizne na utakmicama koje su unapred dobijene.

- Bio sam učesnik mnogih utakmica kada se očekivalo da pobedimo. Recimo Zemun 0:0, pa ispali na penale, pa dve godine kasnije Železnik 1:1, pa ispali na penale, pa sledeće godine takođe protiv Železnika 1:4 na stadionu Partizana. Kup utakmice su specifične. Ako se opustite i ne poštujete protivnika, može da bude problema. Ne bežimo od uloge favorita, znamo šta nas očekuje, ali bilo kakvo opuštanje dovelo bi do problema - ističe Duljaj.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informcija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading