BAHAR OTKRIO KAKO SE NOSI SA PRITISKOM Pobeda je jedina opcija

20:41 | 31-10-2023

Fudbal 0

Trener crveno-belih nahvalio je Žan-Filipa Krasoa

Barak Bahar
Alo/Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju TSC u odloženoj utakmici 8. kola Superlige Srbije.

ZVEZDA OTVARA KAPIJE MALIŠANIMA Besplatan ulaz za decu do 14 godin na utakmici protiv TSC-a

Meč je na programu u sredu od 19 časova.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Trener crveno-belih, Barak Bahar izneo je očekivanja pred meč sa timom iz Bačke Topole.

- Posle analize prethodne utakmice protiv IMT-a, zaključili smo da smo mogli do trijumfa i ubedljivijim rezultatom. Potrudićemo se da napravimo još bolji balans između defanzivnog i ofanzivnog segmenta igre. Ukoliko uspemo u tome ekipa će nastaviti da pruža sve bolje partije. Nismo zadovoljni činjenicom da smo primili pogodak, ali uz prikazanu igru gde smo stvarali veliki broj prilika možemo da očekujemo napredak. Pripremamo se kao i za svaki naredni meč, pa su nam samim tim sve utakmice podjednako važne. Spremamo se identično za susrete u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona. Upoznati smo sa kvalitetom ekipe TSC, radi se o dobrom timu, fleksibilnom, koji igra u Ligi Evrope i u svom rosteru ima kvalitetne igrače. Bićemo spremni za sutrašnji okršaj - počeo je Bahar.

Prokomentarisao je izraelski stručnjak svog napadača, Žana Filipa Krasoa.

- Kraso uvek želi da bude na terenu i postiže golove, svesni smo da ga te karakteristike najbolje opisuju kao igrača. On je veoma kvalitetan fudbaler. Pored toga što je postigao pogodak, vredno je radio za ekipu, bio agresivan u presingu i još jednom je pokazao koliko doprinosi timu - hvali Bahar.

U timu postoji pritisak, a Bahar je objasnio da je to dobro i normalno za Crvenu zvezdu.

- Osećamo uvek pritisak, naročito u situaciji kada Crvena zvezda nije lider na tabeli. Znamo da nam je pobeda jedina opcija, pa ćemo i igrati u skladu sa tim - siguran je Izraelac.

Najavio je da će svi u narednim mečevima dobiti priliku da igraju.

- Očekuje nas mnogo utakmica u kojima će verujemo svi igrači dobiti priliku. Iako Šerif Endiaje nije postigao gol u prvenstvu, jeste u Ligi šampiona. Takođe, naporno radi kao i svi napadači koji daju sve od sebe kako bi se upisali u listu strelaca. Pokazali su se mladi igrači protiv RB Lajpciga i IMT-a veoma hrabro i demonstrirali talenat koji ih krasi. Ispunili su sva moguća očekivanja i naravno da će biti deo naše ekipe - ističe Bahar.

Na kraju je pozvao navijače da ostanu uz tim.

- Navijači su neophodni ekipi, jer igrači osećaju njihovo prisustvo i podršku kako na našem, tako i na gostujućim terenima. Posebno su potrebni na stadionu kao što je Marakana, jer su veliki vetar u leđa. Kada osete da tim igra sve bolje, verujemo da će dolaziti u još većem broju. Samim tim će napredovati i Crvena zvezda - zaključio je Bahar.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informcija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading